Raportti Edustus

AC Oulu ja FF Jaro kohtasivat harjoitusottelussa Heinäpään tekonurmella. Ottelun ainokaisen Jarolle iski erikoistilanteesta Severi Kähkönen.

Avausjakson alussa Jaro sai luotua painetta AC Oulun päätyyn lähinnä kotijoukkueen huolimattomuuden seurauksena. Muutaman menetyksen jälkeen laivastonsiniset saivat tilannetta haltuun.

Maalipaikat olivat 45 minuutin aikana kortilla. Kotijoukkue sai etenkin vasemman laidan kautta hyviä keskityspaikkoja, mutta viimeiset syötöt eivät löytäneet omia. Sama oli tilanne myös toisessa päässä kenttää. Jaro sai 42. minuutilla vaarallisen laukaisupaikan, mutta kuti painui kohti taivasta.

Molemmat joukkueet suorittivat tauolla harjoitusottelun hengen mukaisesti useamman vaihdon. 55. minuutin kohdalla kotijoukkue oli lähellä maalia, mutta Alberto Alvarado Morinin ohjaus pysähtyi ylärimaan. 70. minuutilla AC Oulu sai kolmen hyökkäyksen aikana kolme huippupaikkaa. Ensin Joni Korhosen vaparin irtopallosta Loorents Hertsi iski pallon tolppaan. Heti perään David Ramandingaye pääsi yrittämään puolittaisesta läpiajosta, mutta Emil Öhberg pelasti vastaantulolla. Kolmas paikka tuli Hertsille ja pallo jäi vielä pyörimään kuudentoista-alueelle, mutta pallo ei löytänyt tietään millään maaliin.

Tämän kombon jälkeen AC Oulu suoritti neljä vaihtoa ja kentälle juuri tullut Driton Shala pääsi nostamaan hyvästä paikasta, mutta ohi maalin.

Kun et itse tee, niin kaveri tekee. Jaron harvoista hyökkäyksistä, se sai erikoistilanteen hyvästä paikasta ja vieraiden Severi Kähkönen nikkasi pallon ohi toisen jakson maalilla pelanneen Tommi Lindholmin.

85. minuutilla Morin sai vielä loistopaikan tuoda kotijoukkueen tasoihin, mutta laukaus jälleen niukasti ohi maalin. Ottelu ei noussut varsinaiseksi klassikoksi – molemmilla joukkueilla on vielä kuvioita hiottavana ennen sarjakauden alkua.

Kommentit

– Tänään ei toisen jakson alkua lukuunottamatta päästy omalle tasolle. Hyvää oli se, että saatiin isoja minuutteja usealle pelaajalle. Tässä on vielä viimeiset viikot aikaa hioa homma siihen malliin, että olemme valmiita sarjaan, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kommentoi.

ACOTV

Yhteistyössä
Jälkipelit