Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

AC Oulu ja PS Kemi tasapeliin harjoitusottelussa

24.3.2018 16:47 Raportti

 

AC Oulu ja PS Kemi pelasivat vauhdikkaan harjoitusottelun lauantaina Arina Areenalla. Kamppailussa päädyttiin lopulta 1-1-tasapeliin. Kemin maalin iski avausjaksolla Kevin Tano ja AC Oulun tasoituksen toisella jaksolla Lassi Nurmos.Mako Heikkinen toimi tänään AC Oulun päävalmentajana (Kuva: Juho Meriläinen)

 

Katsojien hämmästykseksi AC Oulun penkin päässä ohjeita jakeli Mika Lähderinteen sijasta Markus Heikkinen. Syynä tähän oli se, että Heikkinen käy paraikaa A-valmentajakurssia, johon pakollisena osuutena kuuluu vastuuvalmentajana toimiminen. Tämän vuoksi Heikkistä ei nähty kentän puolella.

 

Ottelun alussa kemiläiset tulivat kovalla asenteella päälle ja saivat horjutettua AC Oulun pelinavaamista. Juhani Pennanen maalilla sai kuitenkin olla toistaiseksi suhteellisen rauhassa.

 

Vartin pelin jälkeen alkoi kotijoukkueen hyvä jakso, jonka aikana pallo pysyi omilla pitkiä jaksoja ja menetyksen jälkeen se riistettiin nopeasti takaisin omille. Kun ottelua oli pelattu 25 minuuttia, sai AC Oulu loistavan tontin siirtyä johtoon - Josue Soton tarkka keskitys löysi vahvasti pelanneen Alvarado Morinin, mutta meksikolaisen pusku viidestä metristä epäonnistui pahemman kerran.

 

Ja kun et itse tee, niin kaveri tekee - jälleen kerran. AC Oulu menetti pallon liian helposti omalla puolustusalueella ja hetken päästä pallo oli Kevin Tanon jalassa. Kova laukaus 18 metristä yllätti Pennasen ja vieraat siirtyivät johtoon. Avausjakson loppu sujui tasaisissa merkeissä, mutta huippupaikoille ei ollut asiaa, joten tauolle siirryttiin vierasjohdossa.

 

Toisen jakso oli jälleen vierailta vahva - useamman laukauksen kopannut Pennanen ei ollut kuitenkaan yllätettävissä. Pikku hiljaa ote alkoi siirtyä kotijoukkueelle - se sai paljon erikoistilanteita ja keskityspaikkoja, mutta tulosta ei syntynyt vaikka Morin oli useaan otteeseen lähellä maalintekoa.

 

Kun hyökkääjien ruuti oli märkää, nousi esiin toppari Lassi Nurmos, joka pääsi rokottamaan viime vuotista seuraansa kulmapotkun jälkitilanteesta. Ottelua oli pelattu 75 minuuttia. Ottelun viimeinen vartti oli edelleen kotijoukkueen hallintaa, Kemin vetäytyessä melkoisen alas odottamaan vastaiskupaikkoja. Kun maaleja, eikä oikeastaan kunnollisia maalipaikkoja enää nähty, päättyi harjoitusottelu siis 1-1-lukemiin.

 

 

 

KOMMENTIT

- Tämä oli selvä parannus heikon EIF-ottelun jälkeen. Kun me jaksetaan olla aktiivisia ja aggressiivisia, niin peli näyttää paikoitellen todella hyvältä. Mutta mahtui tähänkin otteluun vielä muutamia heikompia jaksoja. Kokonaisuuteen olen kuitenkin tyytyväinen ja vaihdosta jätkät tulivat hyvin sisään, Heikkinen kommentoi.

JÄLKIPELIT


Lauantai 24.3.2018 13:15
Heinäpään halli
Harjoitusottelu

Tulos: 1-1 (0-1)

AC Oulun kokoonpano:

 

Pennanen
Belov, Nurmos, Leppälä, Hautala
Ramadingaye, Jair, Soto

Aallikko, Morin, Järvi

 

Vaihdot:

Belov - Moore
Ramadingaye - Koljonen
Aallikko - Bohui
Järvi - Seikkala

20.10.2018 23:13 Raportti
AC Oululle tappio Tammisaaressa

19.10.2018 10:55 Ennakko
Viimeinen vierasottelu Tammisaaressa – panoksena sarjan kolmostila

8.10.2018 09:56 Uutinen
AC Oulun tilannekatsaus

8.10.2018 09:42 Raportti
AC Oulu haki kliinisen voiton Jarosta

5.10.2018 19:38 Ennakko
AC Oulu matkustaa FF Jaron vieraaksi – ”Taistelemme loppuun asti”

3.10.2018 14:27 Uutinen
Mika Lähderinne jatkaa AC Oulun päävalmentajana seuraavat kaksi kautta

29.9.2018 21:10 Raportti
KPV haki vierasvoiton tapahtumarikkaassa ottelussa

28.9.2018 20:01 Ennakko
Lauantaina jättipanokset – AC Oulu haastaa sarjakärki KPV:n

22.9.2018 20:29 Raportti
AC Oulu haki voiton Klubi04:sta – ensi viikon KPV-kotiottelussa jättipanokset

21.9.2018 18:32 Ennakko
AC Oulu Klubi04:n vieraaksi lauantaina – ”Playoff-pelit” alkavat

Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen