Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Ville Puukka Kraton Allin matala H2O Temrex PLC

AC Oulu ja PS Kemi tasapeliin harjoitusottelussa

24.3.2018 16:47 Raportti

 

AC Oulu ja PS Kemi pelasivat vauhdikkaan harjoitusottelun lauantaina Arina Areenalla. Kamppailussa päädyttiin lopulta 1-1-tasapeliin. Kemin maalin iski avausjaksolla Kevin Tano ja AC Oulun tasoituksen toisella jaksolla Lassi Nurmos.Mako Heikkinen toimi tänään AC Oulun päävalmentajana (Kuva: Juho Meriläinen)

 

Katsojien hämmästykseksi AC Oulun penkin päässä ohjeita jakeli Mika Lähderinteen sijasta Markus Heikkinen. Syynä tähän oli se, että Heikkinen käy paraikaa A-valmentajakurssia, johon pakollisena osuutena kuuluu vastuuvalmentajana toimiminen. Tämän vuoksi Heikkistä ei nähty kentän puolella.

 

Ottelun alussa kemiläiset tulivat kovalla asenteella päälle ja saivat horjutettua AC Oulun pelinavaamista. Juhani Pennanen maalilla sai kuitenkin olla toistaiseksi suhteellisen rauhassa.

 

Vartin pelin jälkeen alkoi kotijoukkueen hyvä jakso, jonka aikana pallo pysyi omilla pitkiä jaksoja ja menetyksen jälkeen se riistettiin nopeasti takaisin omille. Kun ottelua oli pelattu 25 minuuttia, sai AC Oulu loistavan tontin siirtyä johtoon - Josue Soton tarkka keskitys löysi vahvasti pelanneen Alvarado Morinin, mutta meksikolaisen pusku viidestä metristä epäonnistui pahemman kerran.

 

Ja kun et itse tee, niin kaveri tekee - jälleen kerran. AC Oulu menetti pallon liian helposti omalla puolustusalueella ja hetken päästä pallo oli Kevin Tanon jalassa. Kova laukaus 18 metristä yllätti Pennasen ja vieraat siirtyivät johtoon. Avausjakson loppu sujui tasaisissa merkeissä, mutta huippupaikoille ei ollut asiaa, joten tauolle siirryttiin vierasjohdossa.

 

Toisen jakso oli jälleen vierailta vahva - useamman laukauksen kopannut Pennanen ei ollut kuitenkaan yllätettävissä. Pikku hiljaa ote alkoi siirtyä kotijoukkueelle - se sai paljon erikoistilanteita ja keskityspaikkoja, mutta tulosta ei syntynyt vaikka Morin oli useaan otteeseen lähellä maalintekoa.

 

Kun hyökkääjien ruuti oli märkää, nousi esiin toppari Lassi Nurmos, joka pääsi rokottamaan viime vuotista seuraansa kulmapotkun jälkitilanteesta. Ottelua oli pelattu 75 minuuttia. Ottelun viimeinen vartti oli edelleen kotijoukkueen hallintaa, Kemin vetäytyessä melkoisen alas odottamaan vastaiskupaikkoja. Kun maaleja, eikä oikeastaan kunnollisia maalipaikkoja enää nähty, päättyi harjoitusottelu siis 1-1-lukemiin.

 

 

 

KOMMENTIT

- Tämä oli selvä parannus heikon EIF-ottelun jälkeen. Kun me jaksetaan olla aktiivisia ja aggressiivisia, niin peli näyttää paikoitellen todella hyvältä. Mutta mahtui tähänkin otteluun vielä muutamia heikompia jaksoja. Kokonaisuuteen olen kuitenkin tyytyväinen ja vaihdosta jätkät tulivat hyvin sisään, Heikkinen kommentoi.

JÄLKIPELIT


Lauantai 24.3.2018 13:15
Heinäpään halli
Harjoitusottelu

Tulos: 1-1 (0-1)

AC Oulun kokoonpano:

 

Pennanen
Belov, Nurmos, Leppälä, Hautala
Ramadingaye, Jair, Soto

Aallikko, Morin, Järvi

 

Vaihdot:

Belov - Moore
Ramadingaye - Koljonen
Aallikko - Bohui
Järvi - Seikkala

11.2.2019 09:26 Uutinen
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

10.2.2019 13:08 Raportti
AC Oulu voitti FF Jaron Suomen Cupissa

8.2.2019 18:06 Ennakko
Suomen Cup jatkuu lauantaina Pietarsaaressa

2.2.2019 17:43 Raportti
AC Oulu kärsi tappion viimehetken maalilla – Haka parempi lukemin 2-1

1.2.2019 18:21 Ennakko
AC Oulun aloittaa Suomen Cupin Hakan vieraana

28.1.2019 08:53 Uutinen
Oulun Jalkapallohalli Oy:n hanke Heinäpäähän etenee

24.1.2019 08:25 Uutinen
Juuso Kemppaiselle jatkosopimus

23.1.2019 07:57 Uutinen
Brassitoppari Venicio vahvistamaan AC Oulun puolustusta

19.1.2019 17:13 Raportti
RoPS haki niukan voiton harjoitusottelusta – Shala osui AC Oululle

18.1.2019 09:11 Ennakko
Harjoitusottelut alkavat – RoPS vieraaksi lauantaina

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen