Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

AC Oulu ja PS Kemi tasapeliin harjoitusottelussa

24.3.2018 16:47 Raportti

 

AC Oulu ja PS Kemi pelasivat vauhdikkaan harjoitusottelun lauantaina Arina Areenalla. Kamppailussa päädyttiin lopulta 1-1-tasapeliin. Kemin maalin iski avausjaksolla Kevin Tano ja AC Oulun tasoituksen toisella jaksolla Lassi Nurmos.Mako Heikkinen toimi tänään AC Oulun päävalmentajana (Kuva: Juho Meriläinen)

 

Katsojien hämmästykseksi AC Oulun penkin päässä ohjeita jakeli Mika Lähderinteen sijasta Markus Heikkinen. Syynä tähän oli se, että Heikkinen käy paraikaa A-valmentajakurssia, johon pakollisena osuutena kuuluu vastuuvalmentajana toimiminen. Tämän vuoksi Heikkistä ei nähty kentän puolella.

 

Ottelun alussa kemiläiset tulivat kovalla asenteella päälle ja saivat horjutettua AC Oulun pelinavaamista. Juhani Pennanen maalilla sai kuitenkin olla toistaiseksi suhteellisen rauhassa.

 

Vartin pelin jälkeen alkoi kotijoukkueen hyvä jakso, jonka aikana pallo pysyi omilla pitkiä jaksoja ja menetyksen jälkeen se riistettiin nopeasti takaisin omille. Kun ottelua oli pelattu 25 minuuttia, sai AC Oulu loistavan tontin siirtyä johtoon - Josue Soton tarkka keskitys löysi vahvasti pelanneen Alvarado Morinin, mutta meksikolaisen pusku viidestä metristä epäonnistui pahemman kerran.

 

Ja kun et itse tee, niin kaveri tekee - jälleen kerran. AC Oulu menetti pallon liian helposti omalla puolustusalueella ja hetken päästä pallo oli Kevin Tanon jalassa. Kova laukaus 18 metristä yllätti Pennasen ja vieraat siirtyivät johtoon. Avausjakson loppu sujui tasaisissa merkeissä, mutta huippupaikoille ei ollut asiaa, joten tauolle siirryttiin vierasjohdossa.

 

Toisen jakso oli jälleen vierailta vahva - useamman laukauksen kopannut Pennanen ei ollut kuitenkaan yllätettävissä. Pikku hiljaa ote alkoi siirtyä kotijoukkueelle - se sai paljon erikoistilanteita ja keskityspaikkoja, mutta tulosta ei syntynyt vaikka Morin oli useaan otteeseen lähellä maalintekoa.

 

Kun hyökkääjien ruuti oli märkää, nousi esiin toppari Lassi Nurmos, joka pääsi rokottamaan viime vuotista seuraansa kulmapotkun jälkitilanteesta. Ottelua oli pelattu 75 minuuttia. Ottelun viimeinen vartti oli edelleen kotijoukkueen hallintaa, Kemin vetäytyessä melkoisen alas odottamaan vastaiskupaikkoja. Kun maaleja, eikä oikeastaan kunnollisia maalipaikkoja enää nähty, päättyi harjoitusottelu siis 1-1-lukemiin.

 

 

 

KOMMENTIT

- Tämä oli selvä parannus heikon EIF-ottelun jälkeen. Kun me jaksetaan olla aktiivisia ja aggressiivisia, niin peli näyttää paikoitellen todella hyvältä. Mutta mahtui tähänkin otteluun vielä muutamia heikompia jaksoja. Kokonaisuuteen olen kuitenkin tyytyväinen ja vaihdosta jätkät tulivat hyvin sisään, Heikkinen kommentoi.

JÄLKIPELIT


Lauantai 24.3.2018 13:15
Heinäpään halli
Harjoitusottelu

Tulos: 1-1 (0-1)

AC Oulun kokoonpano:

 

Pennanen
Belov, Nurmos, Leppälä, Hautala
Ramadingaye, Jair, Soto

Aallikko, Morin, Järvi

 

Vaihdot:

Belov - Moore
Ramadingaye - Koljonen
Aallikko - Bohui
Järvi - Seikkala

20.6.2018 22:30 Raportti
Dramaattinen kotivoitto JJK:sta

19.6.2018 15:05 Ennakko
AC Oulu ja JJK kohtaavat Raatissa keskiviikkona – laivastonsiniset haluavat jatkaa voittojen tiellä

17.6.2018 20:06 Raportti
Vihdoinkin vierasvoitto – EIF kaatui 0-2

15.6.2018 21:54 Ennakko
AC Oulu matkustaa EIF:n vieraaksi Tammisaareen – kisastudio Wingerissä

9.6.2018 20:27 Raportti
AC Oulu ja Jaro maalittomaan tasapeliin – kotijoukkue ei pystynyt hyödyntämään huippupaikkoja

8.6.2018 22:00 Ennakko
FF Jaro saapuu vieraaksi lauantaina – AC Oulu haluaa jatkaa kotiputkea

2.6.2018 20:10 Raportti
Maalinteko edelleen tervanjuontia – KPV parempi 1-0

1.6.2018 21:32 Ennakko
Vieraskiertue jatkuu – AC Oulu haastaa sarjan ennakkosuosikin Kokkolassa

28.5.2018 10:48 Raportti
Heikko vierassaldo sai jatkoa – Klubi 04 kaatoi AC Oulun 1-0

27.5.2018 09:54 Ennakko
Vierassaldoa parantamaan – Klubi 04 isännöi AC Oulua

Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen