Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

AC Oulu ja Jaro maalittomaan tasapeliin – kotijoukkue ei pystynyt hyödyntämään huippupaikkoja

9.6.2018 20:27 Raportti

 

AC Oulu ja FF Jaro pelasivat maalittoman ottelun Raatissa. Kotijoukkue loi jälleen tukun laadukkaita maalipaikkoja, mutta verkko ei heilunut.Markus Heikkisen johtama alakerta piti nollan, mutta maalinteko tuotti edelleen ongelmia kotijoukkueelle (Kuva: Elias Mustonen)

 

Ottelu kulki suurimmaksi osaksi kotijoukkueen hallinnassa. 15. minuutilla hyvin aktiivisesti esiintynyt Jere Aallikko pääsi laukomaan boxissa, mutta Jaro-puolustajan tökkäys vei parhaan tasapainon ja veto jäi torsoksi. Vieraat loivat 20. minuutilla puskupaikan, mutta pallo painui niukasti yli maalin.

 

35. minuutilla Alberto Alvarado Morin laukoi hyvin vasurillaan, mutta Emil Öhberg venytti pallon kulmapotkuksi. Avausjakson paras paikka tuli 41. minuutilla Aallikolle, mutta veto hyvästä paikasta yli maalin. 

 

Toinen jakso oli avausjaksoakin selvemmin kotijoukkueen hallintaa. Pallon kanssa päästiin hyvin linjojen väliin ja Jaro-puolustus oli helisemässä - viimeiset syötöt karkasivat kuitenkin liian usein metrin pari, mutta toisaalta vieraat pelasivat uhrautuvasti.

 

63. minuutilla Juuso Kemppainen pääsi laukomaan rangaistusalueen sisältä, mutta Öhberg venytti jalkansa eteen. Tämän jälkeen nähtiin pari hässäkkää Jaron maalilla ja yksi vieraiden hyvä vastahyökkäys, joka päättyi kuitenkin taivaan tuuliin lähteneeseen laukaukseen.

 

80. minuutilla nähtiin koko ottelun paras tilanne - Toni Tahvanainen pelasi pallon viiteen metriin Morinille, jonka ohjaus epäonnistui ja pallo lipui tolppaa hipoen ohi. Toisella jaksolla laivastonsinisille tuli jobin postia myös loukkaantumisten muodossa, sillä Topi Järvi ja Lassi Nurmos joutuivat jättämään kentän takareisivammojen vuoksi. Nurmoksen loukkaannuttua kotijoukkuen vaihdot olivat käytetty, joten loppuminuutit mentiin Jaron ylivoimalla. Muutamaa erikoistilannetta lukuunottamatta vieraat eivät kuitenkaan onnistuneet luomaan painetta Juhani Pennasen maaillle.

KOMMENTIT

- Jälleen pettymys. Luodaan paikkoja ja yläalueen peli oli jälleen parempaa kuin edellisissä peleissä - noilla tonteilla pitäisi maaleja tulla. Joukkue antoi kaikkensa ja yrittämisen puutteesta ei voi ketään moittia. Nyt täytyy alkaa laittaa pallot pussiin, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne huokaa pettyneenä.

JÄLKIPELIT
OTTELUKOOSTE

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen