Ennakko Edustus

AC Oulu matkustaa sunnuntaina Rovaniemen Keskuskentälle, jossa se kohtaa harjoitusottelussa isäntäjoukkue Rovaniemen Palloseuran klo 14.00 alkavassa kamppailussa. Ottelu näytetään livenä RoPS:n Youtube-kanavalla.

Viime kauden päätteeksi Veikkausliigaan noussut AC Oulu kohtaa Veikkausliigasta pudonneen Rovaniemen Palloseuran Pohjois-Suomen derbyssä. Sunnuntain ottelu on molemmille joukkueille tärkeä, sillä alkavat sarjakaudet puskevat kovaa vauhtia päälle – pisteistä pelataan siis pian.

Joukkueet ovat kohdanneet talven aikana kertaalleen tammikuussa Garam Masala Areenalla. Tuossa ottelussa AC Oulu selvästi edellä voittaen lukemin 2-0, mutta rovaniemeläiset ovat vahvistuneet tuosta ottelusta huomattavasti.

AC Oululle ottelu on jo toinen kuluvalle viikolle. Tiistaina joukkue kävi HJK:n vieraana, joka näytti kaapin paikan voittamalla 4-0. Sunnuntaina pelataan siis Rovaniemellä, joten OuBusin AC Oululle tuunaamassa linja-autossa suomalaiset kevätmaisemat tulevat joukkueelle ainakin tutuiksi.

Ottelu pelataan edelleen ilman katsojia, mutta RoPS näyttää ottelun suorana omalla Youtube-kanavallaan.

Kommentit

– HJK-peli oli siinä mielessä tärkeä, että näimme jälleen kerran missä mennään. Fakta on tietysti se, että jokaiselle osa-alueella oltiin jäljessä, mutta näistä peleistä pitää oppia. Kauaa ei ole enää aikaa siihen, että pisteitä aletaan jakamaan. Me kyllä pystytään pelamaan hyvää futista ihan jokaista joukkuetta vastaan Suomessa, mutta murtautumisia on vain saatava lisää – muuten meidän oma peli on yhtä avaamisvaihdetta. Kokoonpanoon tulee melko paljonkin muutoksia. Terveystilanne alkaa näyttää ihan kivalta, kun Severi Kähkönen ja Nikolas Saira saadaan vielä mukaan, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kertoo.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko