Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek BDO Worker Feeniks Visual Juhan Auto UKI Arkkitehdit Oulun Energia Kaleva

Visor otteluennakko: AC Oulu kohtaa SJK:n – “SJK kaatuu pelaamalla ennakkoluulottomasti”

15.5.2021 09:22 Ennakko

 

AC Oulu kohtaa kauden toisessa kotiottelussa SJK:n, seurahistorian ensimmäistä kertaa pääsarjatasolla. Taistelu pisteistä vihelletään käyntiin Raatissa klo 17.00. Otteluun otetaan paikalle 400 kausikorttilaista.AC Oulu taistelee pisteistä kotiyleisön edessä (Kuva: Elias Mustonen)

 

Lue lisää ottelun yleisömäärästä ja käytännöstä.

 

Laivastonsiniset ja SJK kohtasivat talvikaudella kaksi kertaa. Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa SJK haki kolme pistettä Heinäpään jalkapallohallista, mutta Veikkausliiga-kenraalissa Seinäjoella AC Oulu taisteli 1-1 tasapelin. 

 

Veikkausliigan kaksi ensimmäistä ottelua eivät ole vielä sujuneet kuten AC Oulu olisi halunnut. Tappiot ovat tulleet Ilvestä ja IFK Mariehamnia vastaan. Maarianhaminan reissulta tuliaisena oli kuitenkin Jere Kallisen tekemä kauden avausmaali. Sarjan kärkiporukoihin ennakoitu SJK on avannut kauden kahdella tasapelillä KTP:tä ja HIFK:ta vastaan. Jani Honkavaaran luotsaamaan joukkueen ennakointia enemmän SJK:n omassa otteluennakossa

ENNAKKOKOMMENTIT

- Huono maku jäi Ahvenanmaan reissulta. Neljä päivää oltiin reissussa ja peli ratkesi kolmen minuutin aikana, niin tottakai huonon fiiliksen se jätti. Tavoitteena oli pisterikkaampi aloitus, mutta kaikkiin tilanteisiin pitää olla valmis. Enää niitä ei saa takaisin, joten katseen on oltava tiukasti siellä mihin voidaan vaikuttaa eli lauantain ottelussa. Hyvä palautuminen, hyvä valmistautuminen, tarvittavat pikku muutokset ja kova lataus, siinä reseptiä miten SJK kaatuu, analysoi joukkueen kapteeni Lassi Nurmos.

 

- SJK kaadetaan pelaamalla ehjä 90 minuuttia, ennakkoluulottomasti pelin joka vaiheessa. Sanomattakin on selvää, että pettymys on ollut alkukaudella suuri, mutta peli kuitenkin kehittyy. Olemme olleet turhaan hermostuneita otteluiden alussa ja vastustaja on rokottanut armottomasti meidän virheistä, kommentoi AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola.

KOKOONPANOTILANNE

Kokoonpanosta on varmuudella sivussa ainoastaan alaraajavammaa poteva David Popa. 

LISÄTIETOJA

AC Oulu - SJK
Lauantaina 15.5.
Klo 17.00
Raatin stadion

 

LIVE Ruutu+


RAJOITETTU YLEISÖMÄÄRÄ!

 

Yhteistyökumppaneista ottelun näyttävät Bar Winger, Oluthuone Leskinen sekä Jumpru.

LIVESTREAM
ACO TV


Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga