Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek BDO Worker Feeniks Visual Juhan Auto UKI Arkkitehdit Oulun Energia Kaleva

Visor otteluennakko: AC Oulu kohtaa SJK:n Seinäjoella

24.7.2021 09:00 Ennakko

 

AC Oulu matkustaa Seinäjoelle SJK:n vieraaksi. Ottelu alkaa kello 17.00. Ruutu+ näyttää ottelun suorana. AC Oulun yhteistyöravintoloista matsia voi nauttia Jumprun, Leskisen ja Wingerin tiloissa.Magnus Breitenmoserin ensiesiintyminen Raatissa. (Kuva: Elias Mustonen).

 

Kovien haasteiden aika jatkuu, kun toisen kerran peräkkäin AC Oulu kohtaa sarjan paremmalla puolella olevan joukkueen. Tänään vastaan astelee Seinäjoen Jalkapallokerho, joka on sarjataulukossa viidentenä.

 

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat toukokuun puolivälissä Raatissa ja tuolloin seinäjokelaiset veivät täydet sarjapisteet 0-2 voitolla. Myös helmikuussa Suomen Cupissa ottelu päättyi 0-1 oululaisten tappioon.

 

Oululaiset pääsevät otteluun hyvässä nosteessa, kun viikko sitten kotona kaatui sarjakärki HJK. Uudet vahvistukset ihastuttivat Raatin illassa, jotka lisäsivät valtavasti odotuksia tämän illan peliin sekä tuleviin. Vaikka iltaan lähdetään edelleen jumbosijalta, niin joukkueella on kaikki mahdollisuudet hyvästellä taulukon pohja tänään.

ENNAKKOKOMMENTIT

”HJK:a vastaan peli oli meiltä todella hyvä sekä tuloksellisesti että myös pelirohkeuden puolesta. Toivottavasti pystymme pelaamaan samalla latauksella. Edellisessä pelissä oli paljon hyvää, mutta myös parannettavaa jäi. SJK:n valmennus on varmasti seurannut meidän pelimme myös sillä silmällä ja olemme korjanneet meidän pelin ongelmia treeneissämme. Meidän tulee edelleen olla omassa pelaamisessa aktiivisia ja rohkeita kentällä. Kaikki joukkueessa ymmärtävät, että täysityö täytyy taas tehdä pisteiden eteen. Lähdemme Seinäjoelle nöyrinä, mutta emme nöyristellen.”, kommentoi valmentaja Teemu Tavikainen illan peliä.

KOKOONPANOTILANNE

Kokoonpanosta edelleen poissa Miika Koskela ja Nikolas Saira loukkaantumisten vuoksi.

SEURAA HEITÄ

Kaikki uudet pelaajat ovat varmasti seuraamisen arvoisia. Oululaisten riveistä Jarkko Hurme, Sergei Eremenko ja Obed Malolo ovat pelanneet Seinäjoella, joten odotettavissa on heidän syttyvän vielä vähän enemmän.

LISÄTIETOJA

📣Seuraava kotipeli:

⚽️AC Oulu - IFK Mariehamn

📆Lauantaina 7.8.2021

🕒15.00

📍Raatin stadion

 

LIVE Ruutu+

 

Yhteistyökumppaneista ottelun näyttävät Bar Winger, Oluthuone Leskinen sekä Jumpru.

 
LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga