Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa tänään Veikkausliigan toisessa ottelussa FC Interin. Ottelu alkaa kello 15.00 ja sitä voi seurata Oulussa livenä Jumprussa, Oluthuone Leskisessä ja Bar Wingerissä. Kotisohvalta näet ottelun suorana Ruutu+ -palvelusta.

Talviset olosuhteet jatkuvat läpi Suomen, joten sen vuoksi tänään pelattava ottelu joudutaan ottelemaan Valkeakosken Tehtaan kentällä, koska Turussa ei pääse vielä pelaamaan monen muun paikkakunnan tavoin. Joukkueet eivät ole kohdanneet kertaakaan sitten viime kauden, jolloin kumpikin vei kotiottelunsa nimiinsä.

FC Inter on kuulunut viime vuosina kestomenestyjiin ja sitä odotetaan Turussa myös tälle kaudelle. Tähän kauteen he ovat lähteneet uuden valmentajan alaisuudessa ja joukkue on jonkin verran uudistunut. Inter ylsi Liigacupissa hopealle, joten voidaan olettaa, että Turussa menestytään myös Veikkausliigassa. Vaikka turkulaiset eivät pääsekään kotikentällä pelaamaan, niin iltapäivän ottelussa on he ovat silti selkeä ennakkosuosikki.

AC Oulu aloitti kauden tasapelillä Vaasassa ja voittoon asti oli hyvät mahdollisuudet, mutta yksi piste kuitenkin kotiin tuomisina. Tänään joukkue janoaa voittoa todenteolla eikä Oulussa haluta toista vuotta putkeen odottaa ensimmäistä voittoa kesään asti. Ottelusta ei varmasti ole tulossa helppo, vaan täyden pistepotin eteen joutuu antamaan kaikkensa kentällä. Vaasassa joukkue näytti omaa potentiaaliansa, joten tämän päivän ottelussa nähdään varmasti hyvin taisteleva oululaisnippu.

Kommentit

“Ihan hyvä fiilis, kun on nyt saatu kausi käyntiin. Toki hieman VPS-ottelun tulos harmittaa, mutta pelistä jäi myös paljon positiivisia asioita, joiden varaan voimme rakentaa tulevaa. Omaa pelaamista ollaan tässä keskitytty kehittämään ja me uskotaan, että niillä eväillä myös Inter saadaan ahtaalle.”, kommentoi apuvalmentaja Teemu Tavikainen ottelun lähtökohtia.

Kokoonpanotilanne

Poissa edelleen Joona Lohela.

Seuraa heitä

“Hienoa kohdata jälleen Ruxi, vaikka onkin nyt raitapaitojen puolella. On päässyt pelaamaan paljon turkulaisten alakerrassa ja odotettavaa on, että tulee pelaamaan myös Valkeakoskella meitä vastaan. Omalta puolelta nostaisin Armend Kabashin. Arkka on erittäin kokenut, pallo varma ja rauhallinen pelaaja meidän keskikentällä. Helposti jää isolta yleisöltä unholaan, mutta tekee 100% töitä aina joukkueen edun eteen.”, Tavikainen nostaa kummastakin joukkueesta seurattavaksi Ruudun välityksellä. 

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko