Ennakko Edustus

Kevään otteluruuhka huipentuu tänään, kun AC Oulu saa vierailijoita Seinäjoelta. Ottelu alkaa kello 17.00. Osta liput ennakkoon AC Oulun seurakaupasta.

Tänään on jonkinlainen välitilinpäätös, kun kevään otteluruuhka huipentuu Veikkausliigassa ennen maajoukkuetaukoa. Jälleen on tasonmittauksen aika, kun viime aikoina peliään kovasti parantanut SJK tulee vastaan. Myös AC Oulu on kohentanut otteitaan systemaattisesti alkukierroksilta ja on pystynyt napsimaan voittoja ja pisteitä. Laivastonsiniset ovat sarjassa viidentenä ja SJK kahdeksantena ja, piste-ero on vain kaksi pistettä.

SJK oli viime kauden pronssijoukkue ja Seinäjoella on viime vuosina totuttu menestymään. Nyt he ovat aloittaneet tahmaisesti alkukauden, joka ei ole vastannut heidän odotuksiaan tälle kaudelle. SJK otti kauden ensimmäisen voiton vasta pari viikkoa sitten pohjanmaan derbyssä Vepsua vastaan ja toisen voittonsa edellisellä kierroksella saarelaisia vastaan. Joukkueessa varmasti halutaan parantaa enemmän ja nostaa sijoitusta tavoitteita kohti.

AC Oulun olisi maittavaa ottaa tänä iltana voitto seinäjokisia vastaan, kun seuraavilla kahdella kierroksella kohdataan koko sarjan ylivoimaisimmat joukkueet: HJK ja KuPS. Ne ovat kesäkuun ainoat Veikkausliigaottelut oululaisilla ja kumpikin pelataan vieraissa. Seuraava kotiottelu on heinäkuun 2. päivä pelattava 20-vuotisjuhlaottelu, joten tämän päivän voitolla olisi iso merkitys myös sitä silmällä pitäen.

Tämän päivän ottelussa tullaan varmasti näkemään jälleen kovaa taistelua, josta kumpikin haluaa täydet pisteet ennen taukoa. Illalla nähdään kumpi joukkue on kevään jälkeen paremmin sijoittunut sarjataulukossa. 

Lauantain kamppailu tulee olemaan meille iso haaste. SJK on ollut viimeaikoina hyvässä vireessä ja heillä on paljon laadukkaita pelaajia. Molemmilla on pieni peliruuhka tässä alla ja mikä olisikaan sen hienompaa, kuin lopettaa tämä rumba kolmeen kotipinnaan seinäjokisista, joka oli viime vuonna mitalleilla. 

SJK:n uusista pelaajista Hrádecky on jatkanut siitä mihin viimekaudella jäi HIFKissä ja on ollut suuressa pallollisessa roolissa heidän pelinkäynnistys vaiheessa. SJK tulee varmasti pitämään palloa ja ajoittain koittaa rikkoa pallonhallintarytmiään pidemmillä syötöillä linjamme taakse. Oman pään pitäminen puhtaana tulee olemaan erittäin tärkeä osa tätä peliä ja myös avain meidän mahdollisuuksiin saada tästä pelistä kaikki pisteet.

Apuvalmentaja Teemu Tavikainen

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko