Ennakko Edustus

Tänään illalla on luvassa jännä ottelu, kun kaksi kovassa vireessä olevaa joukkuetta ottavat yhteen Valkeakoskella. AC Oulu on matkustanut Tehtaankentälle FC Hakan vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.30. Ruutu+ näyttää ottelun suorana. AC Oulun yhteistyöravintoloista matsia voi nauttia Jumprun, Leskisen ja Wingerin tiloissa.

Tässä vaiheessa kautta kaikki pelit ovat todella tärkeitä eikä niiden merkitystä voi korostaa yhtään liikaa. Niin on tänäänkin. FC Hakan leirissä on laitettu kovat piippuun ja he ilmoittivat tämän olevan kauden tärkein ottelu. Alkukauden perusteella Valkeakoskella ollaan varmaan budjetoitu pisteet tästä pelistä itselle, mutta illasta on tulossa varmasti tiukka vääntö.

Eikä varmasti käy kiistäminen, että oululaistenkin leirissä on ajateltu tästä pelistä pisteitä ottaa. Syytkin ovat selvät. Kumpikin joukkue yrittää välttää putoamispaikan sekä -karsinnan ja piste-eroa yritetään saada kahteen viimeisenä olevaan joukkueeseen. Koskilaisilla on eroa neljä ja oululaisilla kaksi karsijanpaikalle.

Tänään toisensa kohtaavat joukkueet ovat kahden ottelun voittoputkessa ja kumpikin porukka on pystynyt myös viime viikkoina ottamaan päänahkoja puolivälin paremmalla puolella olevilta joukkueilta.

Lähtökohdat iltaan ovat siis hyvin samankaltaiset kummallekin. Pisteitä tarvitaan ja viime aikaiset suoritukset ovat antaneet syytä odottaa täyttä pistepottia. Illan otteluun kuitenkin FC Haka lähtee pienoisena ennakkosuosikkina, kun ovat sarjataulukossa sijan parempia ja heillä on kotietu illan ottelussa.

AC Oulu tulee haastamaan koskilaiset varmasti sillä energialla ja otteella, jota nähtiin viikko sitten FC Interiä vastaan Raatissa. Lisäksi joukkue haluaa todistaa niin itselleen, kuin kannattajille, että tekemisen taso säilyy vieraskentillä eikä pelkästään Raatissa.

Kommentit

“Ottelusta tulee varmasti kahden kovakuntoisen joukkueen taistelu. Illan pelissä täytyy jatkaa sitä samaa peli-ilmettä, jota on nyt pelattu kaksi viimeistä kotiottelua. Tänään olisi otettava pitkästä aikaa jo täydet vieraspisteet Ouluun vietäväksi.”, kommentoi päävalmentaja Jyrki Ahola illan ottelua.

Kokoonpanotilanne

Jarkko Hurme on edelleen poissa kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi.

Seuraa heitä

Kaikissa kotiotteluissa maalin tehnyt Dennis Salanović on kovassa vireessä. Tänään odotukset ovat korkealla ja toivottavasti illalla syntyy ensimmäinen maali vieraskentällä.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko