Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek BDO Worker Feeniks Visual Juhan Auto UKI Arkkitehdit Oulun Energia Kaleva

Visor otteluennakko: AC Oulu hakee revanssia Kuopiosta

30.6.2021 09:56 Ennakko

 

AC Oulu hakee revanssia keskiviikkona Kuopiossa Väre Areenalla klo 18.30 alkavassa ottelussa. Ruutu+ näyttää ottelun suorana. AC Oulun yhteistyöravintoloista matsia voi nauttia Jumprun, Leskisen ja Wingerin tiloissa.Oululainen tulevaisuuden lupaus Jere Kallinen on näyttänyt osaamistaan ja noussut avaukseen monessa pelissä. (Kuva: Elias Mustonen).

 

AC Oululla on tänään mahdollisuus ottaa revanssi KuPSista edellisviikon tappion jälkeen. Toinen peräkkäinen kohtaaminen kuopiolaisten kanssa viikon sisään antaa ihan uudenlaisen odotuksen peliin. Kumpikin joukkue on voinut analysoida vastustajan läpikotaisin ja punoa uusia juonia peliin. Meidän joukkue lähti edelliseen peliin aavistuksen passiivisesti, joten ainakin se tulee varmasti muuttumaan illan pelin osalta.

 

Tilanne kummankin joukkueen osalta sarjan taistelussa on sama kuin viime viikolla. Suurin muutos edellisviikkoon on pelipaikan vaihtuminen Kuopion Väre Areenaan. Odotusarvo illan otteluun on, että meillä ei ole mitään hävittävää. Kaikki paineet on ottelussa KuPSin harteilla ja meidän on laitettava kuopiolaiset ahtaalle, jotta saamme pisteitä mukaan.

 

Oulusta onneksi lähtee äänekäs tukijoukko kohti Kuopiota kannustamaan meidän joukkuetta pistejahtiin. AC Oulun kannattajat ovat järjestäneet bussireissun Kuopioon tänään. Turvallista matkaa meidän kannattajille!

ENNAKKOKOMMENTIT

”Tänään on mahdollisuus ottaa pisteitä Veikkausliigan parhaan kolmosen joukkueesta, joka on haastavaa, mutta uskon meidän mahdollisuuteen silti.”, valaa maalivahti Yann Fillion uskoa illan peliin.

 

”Edellinen peli on puhdistettu mielestä. Lähdemme altavastaajina otteluun, mutta sehän on hyvä lähtökohta iltaan vastustajan yllättämiseen.”, summaa Fillion illan asetelmaa.

KOKOONPANOTILANNE

Kokoopanosta on poissa Rafinha punaisen kortin vuoksi.

SEURAA HEITÄ

AC Oulun paidassa viime aikoina erinomaisesti pelannut ja avauskokoonpanoon noussut keskikenttäpelaaja Jere Kallinen kannattaa ottaa tarkkailuun. Jere on rakennusliike IP-Heikkilän ja Laittiapalvelu Royal Oy:n kummipelaaja.

LISÄTIETOJA

KuPS - AC Oulu
Keskiviikkona 30.6.
Klo 18.30
Väre Areena

 

LIVE Ruutu+

 

Yhteistyökumppaneista ottelun näyttävät Bar Winger, Oluthuone Leskinen sekä Jumpru.

LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga