fbpx
Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Codemate Vasarahai PEAB Juhan Auto LVI-Urakointi Ylitalo Ville Puukka Kraton Temrex OMP Group UKI Arkkitehdit Moku Allin matala Go On Oulu H2O Oulun Energia PLC

Suomen Cupin kotiavaus lauantaina klo 14 – Vastassa AC Kajaani

31.1.2020 16:45 Ennakko

 

Laivastonsiniset kohtaavat Suomen Cupin ensimmäisessä kotiottelussa AC Kajaanin Heinäpään jalkapallohallissa klo 14.00 alkaen.Kapteeni Lassi Nurmos johdattaa joukkueen kohti Suomen Cupin kotiavausta. (Kuva: Elias Mustonen)

 

Molemmat joukkueet aloittivat Suomen Cupin lohkovaiheen vierasotteluilla. AC Kajaani vieraili Pietarsaaressa Jaron vieraana ja nappasi sieltä arvokkaan voiton lukemin 1-2. Kajaanin maalintekijöinä nähtiin Gullit Zolameso sekä Joakim Ärilä. AC Oulu pelasi samaan aikaan Kokkolassa KPV:n vieraana ja nappasi tasapelipisteen mukaansa hyvän esityksen päätteeksi. Laivastonsinisten tasoitusmaalin ottelussa iski Alexander Jibrin

 

AC Kajaanin joukkue on uusiutunut tällekkin kaudelle rajusti. Kajaanilaiset ovat hankkineet tälle kaudelle 18 uutta pelaajaa. Mukana on tuttuja pelaajia myös oululaisillekkin. Hannes Seikkala siirtyi OLS:sta sekä Juuso Kemppainen Laivastonsinistä vahvistamaan Kainuun ylpeyttä. JS Herculesin riveistä AC Kajaaniin on siirtynyt Karam Hadhoud. KuPS:sta Kajaani on hankkinut Mikko Pitkäsen ja AC Oulussakin toissa kaudella pelanneen Sharp Räsäsen. FC Lahdesta joukkueeseen on siirtynyt Tomi Kult ja HIFK:sta Muhamed Hussein

 

Myös AC Oulu on vahvistunut sitten viime ottelun. Pelaajalegenda Rafinha tekee paluun kotiin pitkän Tampereen, Helsingin ja Belgian kautta kulkeneen reissun jälkeen. Lisäksi viimeksi vuonna 2016 Laivastonsinisiä edustanut Anselmi Nurmela on tehnyt sopimuksen AC Oulun kanssa. Molemmat pelaajat ovat todella kovan luokan pelaajia mihin tahansa Ykkösen joukkueeseen. 

 

Joukkueet ovat kohdanneet Suomen Cupissa kerran aikaisemmin, kaudella 2018, jolloin AC Oulu haki Kajaanista 3-4 vierasvoiton. Ykkösessä joukkueet ovat kohdanneet yhdeksän kertaa, neljä kertaa AC Oulu on lähtenyt kentältä voittajana, kolme kertaa on pelattu tasan ja kaksi kertaa kajaanilaiset ovat voittaneet. 

ENNAKKOKOMMENTIT

- Aktiivinen prässi halutaan säilyttää mutta lauantaina me nähdään ollaanko opittu rytmittämään sitä paremmin. Pallolliseen peliin halutaan lisää yhteistä ajatusta sekä uhkaa vastustajan selustaan. Yritämme tietenkin näyttää hyvän perusilmeen ja parantaa peliä joka osa alueella, kommentoi AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola.

KOKOONPANOTILANNE

Sivussa kotijoukkueen kokoonpanosta ovat varmuudella loukkaantumisen vuoksi maalivahti Juuso Särkelä sekä Rafinha, joka saapuu Ouluun 10. helmikuuta.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - AC Kajaani

Lauantaina 1.2. klo 14.00

Heinäpään jalkapallohalli

 

Liput otteluun:

Perhelippu 24€ (2+2)
Aikuiset 12€
Erityisryhmät 8€
Lapset 7-16v 6€


Veloituksetta: VIP-kausikortti, Kausikortti+, alle 7-vuotiaat, erotuomari- ja valmentajakorteilla.

Alennukset: -50% AC Oulun muilla kausikorteilla

 

Hallilla palvelee kioski. Maksuvälineenä pankkikortti ja käteinen sekä Smartum-setelit.

ACO TV

Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Miesten Ykkönen