fbpx
Ravintola Pekuri Temrex Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Moku Allin matala

Paluu kentille! AC Oulu ja Hercules kohtaavat hyväntekeväisyysottelussa

5.6.2020 09:56 Ennakko

 

Oululaisseurat iskevät yhteen lauantaina klo 15.00 alkavassa ottelussa. Ottelu pelataan tyhjille katsomoille, mutta sen voi katsoa live-lähetyksenä kotisohvalla. Ottelun tuotoista 20% ohjataan paikalliseen hyväntekeväisyyskohteeseen.Aapo Heikkilä ja kumppanit kirmaavat pitkästä aikaa kentälle (Kuva: Elias Mustonen)

 

AC Oulun edellisestä ottelusta on vierähtänyt tovi - lauantaina 29. helmikuuta vastassa Heinäpään jalkapallohallissa oli niin ikään JS Hercules, jonka Laivastonsiniset kaatoivat harjoitusottelussa lukemin 2-1. Tätä ennen AC Oulu oli voittanut SJK Akatemian Suomen Cupin lohkovaiheen päättäneessä ottelussa 4-0.

 

Kevät on ollut mitä erikoisin. Maaliskuun puolivälin jälkeen alkanut tauko on päättynyt asteittain. Ensin AC Oulun pelaajat harjoittelivat omatoimisesti. Toukokuussa aloitettiin pienryhmäharjoittelu ja kesäkuun alusta saakka on menty normaaliin tapaan koko joukkueen voimin. Takana on siis vasta yksi normaali harjoitusviikko.

 

Lauantain ottelu päätettiin seurojen yhteisymmärryksessä pelata ilman katsojia. Ottelusta lähetetään laadukas, selostettu live-lähetys. Kalevan tilaajat näkevät ottelun veloituksetta osoitteessa kaleva.fi. Maksulliset liput ovat alkaen 5 euroa ja niitä voi ostaa täältä.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Tärkeä matsi ottelutuntuman kannalta, ehdottomasti. Me tullaan käyttämään koko isoa rinkiä tässä matsissa. Luultavasti intoa löytyy välillä vähän liian kanssa, mutta me pyritään silti pelaamaan fiksusti ja saada taas konkretiaksi niitä asioita, joita on käyty läpi ja harjoiteltu. Haetaan tuntumaa ja yhteisiä hetkiä, joita nyt tarvitaan, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kertoo.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun terveystilanne on hyvä. Varmoja poissaoloja ei ole.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - JS Hercules

Lauantaina 6.6. klo 15.00

Castren

 

Liput live-lähetykseen

 

Paikan päälle ei pääse yleisöä!!

LIVESTREAM

Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Veikkausliiga