Ennakko Edustus

Liigacup jatkuu tulevana lauantaina, kun AC Oulu kohtaa SJK:n. Ottelu alkaa Seinäjoella kello 14.45 ja se pelataan WallSport-Areenalla. Oulussa ottelun näkee kätevästi Ruutu+ -palvelusta klo 14.35 alkaen.

Liigacupin toinen kierros ja AC Oulu matkaa Nottajoelle vierailulle. Vastaan tuleva SJK on ollut juuri vierasotteluissa mieluinen vastus viime reissuilla, kun edellisestä kuudesta keskinäisestä pelistä viisi on pelattu Seinäjoella ja Laivastonsiniset ovat voittaneet ne kaikki. Vuosi sitten helmikuussa pelattiin vastaava ottelu Liigacupissa ja siitäkin tuli voitto laariin.

Molemmat joukkueet aloittivat viikko sitten Liigacup-taipaleensa ja SJK hävisi oman ottelunsa Vepsun vieraana Vaasassa maalein 2-1. AC Oulu puolestaan kohtasi FC Hakan Heinäpäässä kotiottelussa, joka päättyi maalittomaan tasapeliin.

Me olemme jatkaneet pelaamisen pääperiaatteiden treenaamista. Viime pelissä otimme jälleen askeleita eteenpäin, vaikka parannettavaa toki jäikin. 0-0 kertoo, että koko joukkueen puolustaminen toimi edellisiä pelejä paremmin. Maalintekopaikkoja ei ollut liiaksi, mutta aihioita sitäkin enemmän. Varsinkin laitapelaamisen pitää tuottaa enemmän vaaraa.

Päävalmentaja Rauno Ojanen

Seinäjoella joukkue on muuttunut runsaasti, kuten myös Oululla. Molempien joukkueiden tilanne on varmasti tältä haavaa samanlainen, että vielä harjoitellaan tulevan kauden periaatteita ja uuden joukkueen sisäänajovaihe on menossa ennen varsinaisen kauden alkua. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten joukkueet vertautuvat toisiinsa tässä vaiheessa kautta.

AC Oulu on viime aikoina kärsinyt pitkästä poissaolijoiden listasta ja edelleen joukkueessa talviset pöpöt jatkavat kiertämistä sekä joitakin pelaajia on loukkaantuneena. Tulevasta ottelusta ovat poissa: Nuutti Kaikkonen, Eetu Saarela, Jake Dunwoody, Jere Kallinen, Aleksi Paananen, Eelis Taskila, Alexander Forsström, Aaro Tiihonen ja Niklas Orjala.

Lauantain peli tulee vielä liian nopeasti muutamalle pelaajalle ja lisäksi flunssa on kaatanut uroita vuoteeseen. SJK-otteluun saamme kuitenkin mielenkiintoisen joukkueen, jossa on jälleen useita nuoria pelaajia. SJK on tällä hetkellä lähes täysi arvoitus, vaikka siellä onkin tuttuja pelaajia. Joukkueen runko on vaihtunut lähes täysin, mutta silti on varmaa,  että saamme lujaa kamppailevan ja taitavan kotijoukkueen. Seuran arvojen mukaisesti lähdemme voittamaan ottelua taistellen ja rohkeasti. Pelin jälkeen meidän täytyy olla ylpeitä tekemästämme työstä.

Rauno Ojanen

Jos jokin on varmaa, ottelussa ei tunnetta puutu, kuten ei koskaan aiemminkaan ole puuttunut. Katso jännittävä kamppailu suorana Ruutu+ -palvelusta.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko