Ennakko Edustus

AC Oulu ja KuPS kohtaavat toistamiseen lyhyen ajan sisällä harjoitusottelussa perjantaina. Ottelu pelataan Oulussa Garam Masala Areenalla klo 12.00 alkaen. Sisäänpääsy on vain VIP- ja Plussa- kausikorttien haltijoille johtuen hallin pienestä yleisökapasiteetistä. Kaleva näyttää ottelun tilaajilleen suorana.

Ennakkoanalyysit ei paljon poikkea edellisestä kohtaamisesta. AC Oulu lähtee jälleen nuorella kokoonpanolla, kun joukkueen rungosta on iso nippu pelaajia poissa eri syiden vuoksi. Osa on loukkaantuneena ja jotkut ovat joutuneet flunssa-aallon jalkoihin. Vaikka ideaalitilanteessa joukkue olisi nyt kokonaisuudessaan jalkeilla perjantain matsiin, voidaan myös kääntää ajatus nuoriin lupauksiin, joille tämä tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä ja näyttää omaa osaamistaan.

Edellinen kohtaaminen jätti parantamisen varaa, vaikka tylyistä lukemista huolimatta pelissä oli paljon hyvää. Päävalmentaja Rauno Ojanen on luottavainen sen suhteen, että harjoitellut periaatteet näkyvät paremmin perjantain ottelussa.

Päävalmentaja Rauno Ojanen. Kuvaaja: Antsa / AC Oulu

KuPS on meille osittain tuttu joukkue, koska kohdattiin heidät viimeksi joulukuussa. Molemmissa joukkueissa on varmasti useampia uusia pelaajia ja on mielenkiintoista nähdä millaiseksi pelin kuva nyt muodostuu. Ainakin meidän on parannettava paljon.

Me olemme jatkaneet pelaamisen pääperiaatteiden treenaamista ja eteenpäin on menty. Olemme toistaneet asioita intensiivisesti ja puskeneet pelaajia epämukavuusalueille. Lisäksi olemme tehneet runsaasti pelipaikkakohtaisia harjoitteita keskittyen yksityiskohtiin.

Päävalmentaja Rauno Ojanen

Kokoonpanossa on valitettavasti perjantaina iso aukko, mutta kuitenkin ensi viikon Liigacupin otteluun on odotettavissa jonkinlaista muutosta parempaan. Varmasti perjantaina ovat poissa Calum Ward, Niklas Orjala, Yassin Daoussi, Jere Kallinen, Aleksi Paananen, Jake Dunwoody, Ashley Coffey, Eelis Taskila, Hamed Drame, Aaro Tiihonen ja Alexander Forsström.

Perjantain peli tulee vielä liian nopeasti muutamalle pelaajalle, joista osa parantelee vielä viimekautisiakin vaivoja. Lisäksi flunssakausi on vaikeuttanut useiden pelaajien harjoittelua. KuPS-otteluun saamme kuitenkin mielenkiintoisen joukkueen,  jossa on jälleen useita nuoria pelaajia.

Päävalmentaja Rauno Ojanen

Kalevan live:
https://www.kaleva.fi/kaleva-live-edessa-liigacupin-kenraaliharjoitus-ku/6183303

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko