Ennakko Edustus

AC Oulu pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa sunnuntaina 28.9 Raatin stadionilla. Kello 16:00 alkavaan otteluun se saa vastaansa Tampereen Ilveksen. Kamppailussa käydään kisaa erittäin tärkeistä sarjapisteistä ja nähdään kotimainen jalkapallolegenda Mika ”Nure” Nurmela viimeistä kertaa kotikaupungin viheriöllä. AC Oulu odottaa Raattiin suurta yleisömäärää, joka kannattaa huomioida.

Lähtökohdat otteluun ovat upeat. AC Oulu on pelannut kerrassaan hienon loppukesän ja syksyn – se on kulkenut tappioitta peräti 12 ottelua putkeen ollen kuntopuntarin selkeä kärkijoukkue. Ilves on myös hyvässä iskussa, josta kertoo edellisen ottelun kotivoitto sarjakärki KTP:n kustannuksella. Joukkueet kamppailevat viimeiseen asti sarjataulukossa myös toisiaan vastaan. Ilves on tällä hetkellä AC Oulua kolme pistettä edellä, joten sunnuntaina voitolla laivastonsiniset rymistelevät keltapaitojen ohitse paremman maalieron turvin.

Ilves lähti kauteen yhtenä ennakkosuosikeista – manselaisten kone ei kuitenkaan missään vaiheessa nousuvauhtiin kiihtynyt ja kausi tulee päättymään ainakin pieneen pettymykseen, sillä nimimiehiä vilisevä joukkue olisi pystynyt parempaan. Joukkueen paras maalintekijä on toisen polven huippupelaaja Jonne Hjelm, joka on iskenyt 11 maalia.

AC Oulun tahti on ollut viimeiset 12 ottelua hurjaa. Upea pisteputki on näkynyt sarjataulukossa kuitenkin vain yhden pykälän nousuna, jota voidaan pitää myöskin yhdenlaisena ihmeenä. Viimeiseen kahteen otteluun panosta siis riittää ja oululaisten minimitavoite on nousta viiden joukkoon.

Sunnuntain ottelussa tullaan tekemään jalkapallohistoriaa. Mika Nurmelan Raatissa vuonna 1988 alkanut edustusjoukkueura on tullut päätökseensä ja tämä kotimainen jalkapallolegenda pelaa viimeistä kertaa kotikaupungissaan Oulussa. AC Oulu odottaa otteluun suurta yleisöryntäystä. Tämän uutisen lopusta löytyy tärkeää lisätietoa ottelutapahtumasta.

– Joukkuetta ei varmasti tarvitse erikseen sytytellä – isot panokset sarjassa, kauden viimeinen kotiottelu ja Nuren huikean uran viimeinen kotiottelu tekevät sen itsestään. Tärkeintä on itse asiassa huolehtia siitä, että rentous tekemiseen säilyy. Me on pelattu upeita otteluita viime aikoina ja itseluottamus on hyvällä tasolla. Ilves on todella hyvä joukkue ja ottelussa riittää heidänkin kannalta isosti pelattavaa. Ei tässä voi olla kuin täpinöissään – kaikki vaan paikalle, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

AC Oulun tilanne ottelun alla on erittäin hyvä, sillä näillä näkymin kaikki pelaajat ovat Ojasen käytettävissä.

AC Oulu – Ilves
Sunnuntaina 28.9 kello 16:00
Raatin stadion
Tervetuloa!

Tärkeää tietoa ottelutapahtumasta:

Pääsyliput ja sisääntulo

  • Osta lippusi ennakkoon ja vältä jonot! (Prismojen infot, Pateniemen R-kioski, Urheilukauppa.eu Pakkahuoneenkatu 9)
  • Pohjoista Voimaa etuasiakkuuskortilla kaksi yhden hinnalla aurinkokatsomoon (vain lippuluukulta)
  • Ottelussa palvelee kaksi lippuluukkua aurinko- ja pääkatsomossa (kaupungin päädyn portit)
  • Portit aukeavat kello 15:00
  • Lue lisää lippujen hinnoista ja alennusryhmistä täältä>>
  • Tule ajoissa ja varaa käteistä (lippuluukuilla myös pankkikorttipäätteet, mutta ne hidastavat asiointia)

 

Myyntipisteet

  • Yksi anniskelualue molemmissa katsomoissa
  • AC Oulu lisää otteluun kioskimyyntipisteitä
  • Kioskeissa myynnissä myös uusia fanituotteita
  • Varaa käteistä (osassa myyntipisteistä myös pankkikorttipäätteet, mutta ne hidastavat asiointia)

 

Muuta

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko