Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

Lauantaina vastassa Haka – Jatkaako AC Oulu voittojen tiellä?

30.6.2017 21:59 Ennakko

 

Rauno Ojasen valmentama AC Oulu ja valmentajalegenda Keith Armstrongin valmentama Haka kohtaavat lauantaina Valkeakoskella.Eero-Matti Auvinen pelasi viime kaudella Hakassa. (Kuva: Elias Mustonen)

 

AC Oulu ja FC Haka kohtasivat kauden toisella kierroksella Raatissa. Tuolloin ottelu päättyi Laivastonsinisten tiukkaan 1-0 voittoon. Tuolloin voittomaalin tekijänä kunnostautui Titi Essomba. 

 

Ennen lauantain kamppailua Haka ja AC Oulu löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta. Isäntäjoukkue Haka on kerännyt 10:stä ottelusta 15 pistettä. Laivastonsiniset ovat pelanneet yhden pelin vähemmän, silti kasassa on 14 pistettä. 

 

AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen lähtee Valkeakoskelle luottavaisin mielin. 

- Vastassa on kovakuntoinen isäntäjoukkue. Lähdetään rohkeasti pelaamaan omaa peliämme. Tulemme pitämään Hakan pois heidän omista vahvuuksistaan. Katsotaan sitten pelin jälkeen mihin se riitti, yleensä sen pitäisi riittää voittoon, kertoi kauniista kesäillan vietosta tavoitettu Ojanen. 

 

Viime kaudella Hakan riveissä pelannut puolustaja Eero-Matti Auvinen kohtaa vanhan seuran hyvillä mielin. 

- Tosi hyvillä mielin, kiva päästä kohtaamaan vanha seura tutulla stadionilla. Hyvillä fiiliksillä lähdetään peliinkin, voitettu matsi alla niin lähtökohdat sikäli hyvät. Toki on myös matkustettukin paljon tällä viikolla, mutta kyllä meillä virtaa riittää, kovalla asenteella lähdetään Hakan kaatoon. Omalla yhtenäisellä ja rohkealla pelillä. Puolustetaan tiiviisti ja tehdään samalla tavalla maaleja kun viimeksi niin uskon että hyvä tulee, analysoi Auvinen. 

KOKOONPANOTILANNE

Poissa kokoonpanosta ovat hyökkääjä Petteri Pietola ja maalivahti Juuso Särkelä

LISÄTIETOJA

Ottelu näkyy livelähetyksenä Fanseatin ja Elisa Viihteen välityksellä. Virallinen kisastudio Oulussa Winger Barissa osoitteessa Aleksanterinkatu 21. 


Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen