Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Lauantaina jättipanokset – AC Oulu haastaa sarjakärki KPV:n

28.9.2018 20:01 Ennakko

 

AC Oulu saa lauantaina klo 17.00 kotikentälle Raattiin vieraaksi sarjakärki KPV:n. Eroa joukkueiden välillä on viisi pistettä, kun jäljellä on vielä neljä ottelukierrosta.Aleksi Lappalainen tuuletti viime kaudella Raatissa, kun KPV kaatui 2-1. Samaan pyritään lauantaina (Kuva: Elias Mustonen)

 

Vierailija KPV on viime vuosina keikkunut kovien satsauksien myötä Ykkösen kärkipäässä, mutta toistaiseksi palkinto on jäänyt Veikkausliiganousun muodossa odottamaan itseään. Tällä kaudella kokkolalaiset ovat toistaiseksi lähimpänä tavoitettaan, sillä vihreäpaidat johtavat sarjaa 43 pisteellä. Lähietäisyydellä seuraavat kuitenkin HIFK 42 pisteellä, EIF 39 pisteellä ja AC Oulu 38 pisteellä. Myös viime aikoina hurjaan lentoon äitynyt FF Jaro yrittää kammeta itsensä mukaan nousutaistoon 36 pisteellä.

 

KPV:n pelaajalista on Ykkösen tasolle vakuuttava, sillä päävalmentaja Jarmo Korhosella on heittää kentälle sellaisia nimiä kuin Ville Koskimaa, Patrik Poutiainen ja kesken kauden kotiseudulle värvätty Sebastian Mannström, joka on johtanut KPV:n peliä ja tuonut alkukaudelta puuttunutta pallollista osaamista keskikentälle. 

 

AC Oulu löysi vireensä juuri KPV:n vieraana heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, kun silloin kriisin partaalla ollut joukkue haki 2-1-vierasvoiton Jairin ja Jere Aallikon maaleilla. Tuosta voitosta alkoi laivastonsinisten tappiottomien otteluiden putki, joka on nyt siis kestänyt kymmenen ottelua.

 

AC Oulun ja KPV:n kohtaamiset historian saatossa ovat olleet erittäin kiihkeitä, eikä ylilyönneiltäkään ole vältytty. Lauantaina pelataan molempien joukkueiden kannalta valtavista panoksista, eikä ole mitään syytä odottaa muuta kuin räjähdysherkkää taistelua pisteistä.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Kolmas kerta lyhyen ajan sisään, kun saamme Raattiin vieraaksi sarjakärjen. EIF:n kanssa pelattiin tasan, HIFK voitettiin ja nyt on tarkoitus voittaa myös KPV. Pelissä on isot panokset, joten yleisöä on luultavasti runsaasti katsomossa. Tämä sytyttää varmasti jokaisen - tulossa on siis mahtava ottelu ja me lähdemme nauttimaan jokaisesta hetkestä, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne alustaa.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oululla ei ole kokoonpanossa poissaoloja.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - KPV
lauantaina 29.9. klo 17.00
Raatin stadion

 

Lue lisätietoja AC Oulun ottelutapahtumasta!

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä UKI ARKKITEHDIT.

 

SAAVU AJOISSA JA SUOSI ENNAKKOLIPPUJA!

LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen