Ennakko Edustus

AC Oulu jatkaa viime lauantaina tutuksi tullutta maantien kuluttumista huomenna keskiviikkona, kun joukkue matkaa länsinaapuriin IFK Luleån vieraaksi harjoitusottelun merkeissä. Kyseinen ottelu on samalla oululaisille ensimmäinen ulkona pelattava ottelu tämän vuoden puolella.

TPV-ottelun vuoksi siirtynyt kamppailu oli alkuperäisen suunnitelman mukaan tarkoitus pelata Oulussa viime lauantaina. Sopuisten neuvottelujen jälkeen AC Oulu ja IFK Luleå päättivät siirtää ottelun siis keskiviikolle ja vaihtaa samalla kotijoukkuetta. Näin ollen AC Oulun tiivis ottelutahti saa jatkoa ja luvassa on kovatasoinen vastustaja ulkoilmaolosuhteissa.

AC Oulu kärsii tällä hetkellä pienestä loukkaantumissumasta ja näin ollen oululaiset matkaavat kohti Ruotsia melko pienellä pelaajaringillä. Vakavista loukkaantumisista ei kärsitä, mutta vielä tässä vaiheessa on turha ottaa riskiä pelaamisen suhteen. Poissa kokoonpanosta ovat ainakin Juuso Majava (olkapää), Juha Majava (nilkka), Juuso Haapala (etureisi), Dritan Stafsula (nivunen) sekä muutama vielä epävarma tapaus.