Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Terveystalo Codemate PEAB Juhan Auto LVI-Urakointi Ylitalo Ville Puukka Kraton Temrex OMP Group Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Ihkun otteluennakko: AC Oululle kovin mahdollinen vieras lauantaina

30.8.2019 18:40 Ennakko

 

AC Oulu saa vieraakseen tappioitta koko kauden tahkonneen sarjakärki Hakan. #EmmeKiusaa kampanjan teemaotteluun on vapaa pääsy kaikilla alle 16-vuotiailla. AC Oulun kokoonpanoon nouseen 16-vuotiaat huippulupaukset Miika Koskela ja Lasse Ikonen.AC Oulu haastaa Hakan kotikentällä lauantaina - kaikki alle 16-vuotiaat veloituksetta! (Kuva: Elias Mustonen)

 

Teemu Tainion luotsaama Haka on pelannut satumaisen kauden. Se johtaa sarjaa ylivoimaisesti ennen toisena olevaa Turun Palloseuraa. Valkeakoskilaisten nousu Veikkausliigaan on enää viimeistä sinettiä vaille valmis.

 

Haka on kärsinyt koko kaudella pistemenetyksiä vain kaksi kertaa - sarjan molemmat AC:t eli Oulu ja Kajaani ovat onnistuneet kotikentillään tasaamaan pisteet Hakan kanssa.

 

Kuten tiedetään, AC Oulun kausi on ollut lähes vastakohta lauantain vieraisiin verrattuna. Lauantaina joukkue lähtee otteluun niin selkeästi altavastaajan roolissa, että sen ainoa keino saada pisteitä on yllättää Haka - siihen joukkueella on kaikesta huolimatta palaset olemassa. Onnistumisen täytyy olla 100 prosenttinen.

 

Ottelu toimii samalla #EmmeKiusaa kampanjan teemaotteluna. AC Oulun ja pääyhteistyökumppani Kratonin hallinnoima kampanja on ollut menestys ja suuri määrä yhteistyökumppaneita mahdollistavat teemaotteluun ilmaisen sisäänpääsyn kaikille alle 16-vuotiaille.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Hienoa saada nuoret miehet mukaan. Heitä todella tarvitaan, koska kokoonpanotilanne on tiukka. Haka on vetänyt uskomattoman kauden ja me päästään haastamaan heidät kotikentällä, jossa saldo on mitä on. Näen, että tämä on myös mahdollisuus monella tavalla. Meidän pitää uskaltaa laittaa sarjakärki ahtaalla, olla todella aggressiivisia ja niin edelleen, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kommentoi.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun kokoonpanossa nähdään siis kaksi oululaista huippulupausta, kun farmiseura OLS:sta mukaan liittyvät 16-vuotiaiden maajoukkuemiehet Miika Koskela ja Lasse Ikonen. Molemmat miehet ovat Oulun ja Oulun alueen juniorityön tuotoksia. Sivussa kokoonpanosta ovat loukkaantumisista kärsivät David Ramadingaye ja Fugo Segawa.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - Haka
Lauantaina 31.8. klo 17.00
Raatin stadion

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä KRATON

 

SAAVU AJOISSA JA SUOSI ENNAKKOLIPPUJA!

 

Ottelutapahtumien järjestelyt muuttuvat

 

1) Sisäänpääsy
Sisäänpääsy stadion-alueelle tapahtuu vain pääkatsomon kaupungin päädyn portista (pl. VIP, media, noudettavat liput, jotka edelleen uimahallin ala-aulan infosta)

2) Lipunmyynti ja hinnat
Stadion on jatkossa yksi kokonaisuus eli aurinkokatsomoa ja pääkatsomoa ei eritellä. Lisätietoja alennetuista lippujen hinnoista: https://acoulu.fi/lipunmyynti/

3) Vaikutus kausikorttilaisille
Loppukauden ajan pääkatsomon kausikorteilla yksi kaveri mukaan veloituksetta. (Ei koske VIP-kortteja ja kaverin tulee kuulua samaan hintaryhmään! Myös erotuksen maksaminen on mahdollista. Esim. erityisryhmän kausikortilla saa 10 euron alennuksen aikuisten 12 euron lipusta. Erotukseksi jää siis 2 euroa.)

Aurinkokatsomon kausikorteilla sisäänpääsy normaalisti yhdelle hengelle, mutta sisäänpääsy pääkatsomon portista.

4) Paikat pääkatsomossa
Pääkatsomon kausikorttilaisten paikat on merkitty tarroilla. Muille paikoille saa istua vapaasti.

Peliä saa edelleen seurata myös aurinkokatsomosta! Palvelut aurinkokatsomoon katsotaan ottelukohtaisesti.

LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Miesten Ykkönen