Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Terveystalo PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Ihkun otteluennakko: AC Oulu lähtee lauantain kotiotteluun positiivisella asenteella

9.8.2019 18:15 Ennakko

 

AC Oulu ja EIF iskevät yhteen Raatissa lauantaina klo 17.00. AC Oulu muuttaa kotiotteluiden järjestelyjä niin, että kaikki sisäänpääsy ja lipunmyynti tapahtuu pääkatsomon kaupungin päädyn portista. Myös aurinkokatsomo on auki, mutta sisäänpääsyä aurinkokatsomon porteista ei siis ole. Stadionille myydään yhden hintaisia lippuja.AC Oulu hakee positiivista tulosta ja henkeä lauantaina (Kuva: Elias Mustonen)

 

Viime viikonloppuna AC Oulu huilasi otteluista. Joukkue sai pienen lepohetken, mutta muuten treenikentällä on menty lujaa ja pyritty löytämään loppukaudelle positiivinen tekemisen meininki. Voitto kaksi viikkoa sitten Myllykoskella oli tärkeä etenkin henkisesti.

 

Lauantain vierasjoukkue EIF:n kausi on ollut isäntien tapaan vaikea. Viime kaudella sensaatiomaisesti kolmannelle sijalle yltäneet tammisaarelaiset löytyvät tällä hetkellä sijalta 7. Pisteitä on kasassa 19 eli ainoastaan yksi kappale vähemmän kuin AC Oululla, joka löytyy kaksi pykälää korkeammalta. Edellisessä ottelussa EIF kaatoi vakuuttavasti MuSan lukemin 5-1, joten joukkueen iskukyky on tiedossa.

 

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Tammisaaressa päättyi AC Oulun 3-0-voittoon. Voiton arkkitehtina hääri hattutempun iskenyt Juho Mäkelä. Lauantain ottelu päättää Ykkösen toisen täyden kierroksen eli ottelun jälkeen AC Oulu kohtaa vielä kaikki yhdeksän joukkuetta kertaalleen.

 

Ottelutapahtumien järjestelyt muuttuvat

 

1) Sisäänpääsy
Sisäänpääsy stadion-alueelle tapahtuu vain pääkatsomon kaupungin päädyn portista (pl. VIP, media, noudettavat liput, jotka edelleen uimahallin ala-aulan infosta)

2) Lipunmyynti ja hinnat
Stadion on jatkossa yksi kokonaisuus eli aurinkokatsomoa ja pääkatsomoa ei eritellä. Lisätietoja alennetuista lippujen hinnoista: https://acoulu.fi/lipunmyynti/

3) Vaikutus kausikorttilaisille
Loppukauden ajan pääkatsomon kausikorteilla yksi kaveri mukaan veloituksetta. (Ei koske VIP-kortteja ja kaverin tulee kuulua samaan hintaryhmään! Myös erotuksen maksaminen on mahdollista. Esim. erityisryhmän kausikortilla saa 10 euron alennuksen aikuisten 12 euron lipusta. Erotukseksi jää siis 2 euroa.)

Aurinkokatsomon kausikorteilla sisäänpääsy normaalisti yhdelle hengelle, mutta sisäänpääsy pääkatsomon portista.

4) Paikat pääkatsomossa
Pääkatsomon kausikorttilaisten paikat on merkitty tarroilla. Muille paikoille saa istua vapaasti.

Peliä saa edelleen seurata myös aurinkokatsomosta! Palvelut aurinkokatsomoon katsotaan ottelukohtaisesti.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Me halutaan tehdä loppukaudesta hyvä ja voitoikas. Pyritään pelaamaan rennosti, vapautuneesti ja olemaan positiivisia.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun kokoonpanosta puuttuvat pelikieltoa kärsivä Loorents Hertsi. Tällä viikolla kahden pelaajan kanssa sopimus on purettu yhteisymmärryksessä, kun Aleksi Gullsten ja Alberto Alvarado Morin eivät jatka AC Oulussa kauden loppuun.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - EIF
Lauantaina 10.8. klo 17.00
Raatin stadion

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä PAROC

 

SAAVU AJOISSA JA SUOSI ENNAKKOLIPPUJA!

LIVESTREAM

Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Miesten Ykkönen