Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Codemate PEAB Juhan Auto LVI-Urakointi Ylitalo Ville Puukka Kraton Temrex OMP Group UKI Arkkitehdit Moku Allin matala Go On Oulu H2O Oulun Energia PLC

Ihkun otteluennakko: AC Oulu kohtaa KTP:n perjantaina

15.8.2019 17:17 Ennakko

 

AC Oulu ja kotkalainen KTP kohtaavat Ykkösen ottelussa Raatissa perjantaina klo 18.30.Joko olisi aika kotivoiton? (Kuva: Elias Mustonen)

 

Perjantai-ilta, iltavalot ja vastassa Raatissa KTP. Ennen kauden alkua moni varmasti ajatteli, että elokuun puolivälissä Oulussa pelattaisiin joukkueiden välillä huikeista panoksista kärkiottelussa - molemmat joukkueet nimittäin lähtivät julkisesti tavoittelemaan sarjanousua. Kun Ykköstä on pelattu 18 ottelua eli kaksi täyttä kierrosta, voidaan todeta molempien joukkueiden unelmat kaatuneiksi. Vierasjoukkue KTP löytyy sarjasta sijalta 5 ja AC Oulu sijalta 7. Piste-ero joukkueiden välillä on kolme. Kärjessä Haka menee menojaan ilman tappioita ja toisena oleva TPS on 10 pisteen karkumatkalla FF Jarosta, joten paljon saa loppukaudella tapahtua, jos kärkikaksikko muuttuu.

 

AC Oulu ja KTP ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Molemmat ottelut ovat olleet äärettömän tasaisia ja vierasjoukkue on lähtenyt kummallakin kerralla kotimatkalle 0-1-voitto taskussa. Puntit ovat siis siltä osin tasan.

 

AC Oulun loppukausi tulee olemaan taistelua ensin sarjapaikan varmistamisesta. Toisekseen jokainen pelaaja pelaa omasta tulevaisuudestaan, joten peli-ilmeen tulisi olla jo sen vuoksi todella korkealla. Tähän kun lisätään se käsittämätön tosiasia, että joukkue ei ole onnistunut koko kaudella rikkomaan Raatin kirousta eli ottamaan kotivoittoa, voitaneen todeta, että AC Oulun pelipaitaa kantavat pelaajat pelaavat myös kunniasta. 

ENNAKKOKOMMENTIT

- Olemme harjoitelleet viikko toisensa perään hyvin ja laadukkaasti, mutta harjoituskentällä tehdyt asiat ovat näkyneet valitettavasti vain osittain peleissä. Tämän vuoksi emme ole saaneet niitä tuloksia, varsinkaan kotikentällä, joita olisimme itse halunneet tai mitä meiltä on odotettu. Haluamme loppukaudesta muuttaa tämän ja tuoda iloa oululaiselle jalkapalloyleisölle, ja perjantaina aloitamme ottamalla voiton Kotkasta, AC Oulun maaliruisku Juho Mäkelä kertoo.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun riveistä siirtoikkunan aikana poistuivat siis Aleksi Gullsten, Alberto Alvarado Morin sekä Driton Shala. Muuten Rauno Ojasella on käytössään lähes kaikki pelaajat, kun Loorents Hertsi tekee paluun pelikiellon jäljiltä. 

LISÄTIETOJA

AC Oulu - KTP
Perjantaina 16.8. klo 18.30
Raatin stadion

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä UKI ARKKITEHDIT

 

SAAVU AJOISSA JA SUOSI ENNAKKOLIPPUJA!

 

Ottelutapahtumien järjestelyt muuttuvat

 

1) Sisäänpääsy
Sisäänpääsy stadion-alueelle tapahtuu vain pääkatsomon kaupungin päädyn portista (pl. VIP, media, noudettavat liput, jotka edelleen uimahallin ala-aulan infosta)

2) Lipunmyynti ja hinnat
Stadion on jatkossa yksi kokonaisuus eli aurinkokatsomoa ja pääkatsomoa ei eritellä. Lisätietoja alennetuista lippujen hinnoista: https://acoulu.fi/lipunmyynti/

3) Vaikutus kausikorttilaisille
Loppukauden ajan pääkatsomon kausikorteilla yksi kaveri mukaan veloituksetta. (Ei koske VIP-kortteja ja kaverin tulee kuulua samaan hintaryhmään! Myös erotuksen maksaminen on mahdollista. Esim. erityisryhmän kausikortilla saa 10 euron alennuksen aikuisten 12 euron lipusta. Erotukseksi jää siis 2 euroa.)

Aurinkokatsomon kausikorteilla sisäänpääsy normaalisti yhdelle hengelle, mutta sisäänpääsy pääkatsomon portista.

4) Paikat pääkatsomossa
Pääkatsomon kausikorttilaisten paikat on merkitty tarroilla. Muille paikoille saa istua vapaasti.

Peliä saa edelleen seurata myös aurinkokatsomosta! Palvelut aurinkokatsomoon katsotaan ottelukohtaisesti.

LIVESTREAM

Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Miesten Ykkönen