Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa huomenna tiistaina Raatin stadionilla FC Hakan. Ottelu käynnistyy tuttuun tapaan kello 18:30. Viime kauden päätteeksi Ykköseen tippunut perinneseura vilisee mielenkiintoisia nimiä.

Rauno Ojasen valmentama AC Oulu on pelannut tämän kauden Ykkösessä kahdeksan ottelua, joista se on hävinnyt ainoastaan yhden. Nyt kohdattava FC Haka oli avauskierroksella Valkeakoskella vahvempi lukemin 3-0. Toukokuussa AC Oulu voitti kolme ottelua peräkkäin, viimeisimmät kolme peliä ovat puolestaan päättyneet tasan.

FC Haka on pelannut yhden ottelun enemmän ja saldo on lähes identtinen oululaisjoukkueen kanssa. AC Oulun tavoin joukkue on voittanut kolme ottelua ja pelannut neljä kertaa tasan. Tappioita FC Hakalla on kaksi, joista jälkimmäinen tuli viime perjantaina FC Viikinkejä vastaan. Molemmat joukkueet ovat keränneet Ykkösessä 13 pistettä ja tehneet 12 maalia.

FC Hakan riveissä nähdään oululaisille viime kaudelta tuttu pelaaja, kun Venance Zézé esittelee jälleen harhautusvalikoimaansa Raatin stadionilla. Huhujen mukaan Zézé voi kuitenkin puuttua koskilaisten kokoonpanosta loukkaantumishuolista johtuen. Oululaisyleisön silmin valkeakoskelaisten mielenkiintoisin nimi löytynee kuitenkin penkin päästä – AC Oulua kaksi kautta valmentanut Harri Kampman ehti ihastuttaa ja vihastuttaa tervakaupungissa ja nyt on vuorossa näkemisen arvoinen paluu.

– Vain voitto kelpaa tiistaina. Tasapelit eivät yksinkertaisesti riitä, kun halutaan pelata sarjan voitosta. Jokaiselta pelaajalta vaaditaan täyttä keskittymistä koko ottelun ajan ja sitä kautta pelimme rullaa taatusti hyvin. Haka on huippujoukkue, joka ei ole tulosten valossa onnistunut odotetulla tavalla. He iskevät kuitenkin täydellä höyryllä ja uskon matsista tulevan todella laadukasta jalkapalloa, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen pohjustaa.

Seuraa heitä AC Oulu:
#6 Juho-Matti Heikari – On noussut Lassi Nurmoksen paikkaajaksi oikean puolustajan tontille.
#15 Dani Hatakka – FC Hongan lainapelaaja on iskenyt topparin tontilta jo kolme maalia.

Seuraa heitä FC Haka:
#2 Regillio Nooitmeer – Vahva puolustaja, joka on edustanut myös Haitin maajoukkuetta. Haka-kannattajien suursuosikki.
Harri Kampman – Kokenut valmentaja nosti AC Oulun Veikkausliigaan syksyllä 2006. Ei ole saavuttanut Valkeakoskella varauksetonta suosiota.


AC Oululta Tuure Siira on ottelusta sivussa tultuaan lauantaina Vantaalla ulosajetuksi kahden keltaisen kortin myötä. Myös pitkäaikaispotilaat Lassi Nurmos, Joni Mäkelä ja Sami Hyvärinen huilaavat tiistain ottelun.

AC Oulu – FC Haka
18.6. klo 18:30
Raatin stadionilla
Tervetuloa!

Katso ottelu livenä netistä hintaan 8 euroa>>

Tärkeää tietoa ottelutapahtumasta

  • Sisääntulo ja lipunmyynti vain kaupungin päädyn sisääntuloväylistä
  • VIP-vieraat infopisteen kautta (uimahallin sisääntuloaula)
  • Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua
  • Kaikki AC Oulun pääsylipuista täältä>>
  • Maksuvälineenä anniskelualueilla, lippuluukuilla ja osassa kioskeista käy myös pankkikortti
  • Varmin ja nopein tapa asioida on käteinen tasarahalla
  • Alennuksiin oikeuttavat todistukset on esitettävä joka kerta
  • Ei sateenvarjoja stadionalueelle

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko