Ennakko Edustus

AC Oulu matkustaa huomenna lauantaina Seinäjoen Jalkapallokerhon vieraaksi Wallsport Areenalle. Joukkueet kohtaavat jo toistamiseen viikon sisällä. Edellisen viikon kohtaaminen Pietarsaaren Tammiturnauksen finaalissa päättyi AC Oulun 3-2-voittoon.

AC Oulu ja SJK tulevat toisille taatusti tutuiksi tällä kaudella – kolmen tulevan kauden Ykkösen ottelun lisäksi joukkueet kohtaavat ainakin kolme kertaa harjoitusotteluiden merkeissä. Huomenna on luvassa harjoituskauden toinen kohtaaminen, kun SJK isännöi oululaisia kotihallissaan. Viime viikon lauantaina AC Oulu oli vahvempi Tammiturnauksen finaalissa 3-2-lukemin, mutta tasoero itse ottelussa oli numeroita suurempi. SJK selitteli tappiotaan reservipitoisella miehistöllä, mutta huomenna seinäjokelaiset laittavat kentälle taatusti ykkösnyrkkinsä. AC Oulun tehdessä samoin, voidaan yleisössä odottaa erittäin hyvätasoista ottelua.

– Meidän harjoitusottelut ovat sujuneet hyvin ja se on antanut harjoitteluun lisää potkua. SJK on tulevaa kautta ajatellen paras vastustaja mitata omaa tasoamme. Viikko sitten olimme hyviä, mutta varmasti heillä miehistö tulee elämään. Se elää myös meillä ja se kuuluu harjoituskauteen olennaisena osana, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen pohjustaa.

AC Oulun sopimuspelaajista huomisesta ottelusta ovat sivussa Arttu Hinkula, joka hakee pelituntumaa A-junioreista kuumeen jäljiltä sekä Arttu Siira, joka hakee niin ikää pelituntumaa muualta. Testipelaajista Sami Hyvärinen jatkaa yhä joukkueen mukana – Teemu Lukkarin pelit AC Oulussa ovat sen sijaan tällä erää pelattu. Junioripelaajat Aapo Heikkilä, Tommi Lindholm ja Henry Mäkäräinen jatkavat hyvin menneitä pelejään AC Oulun paidassa.

– Tepi (Lukkari) pelasi meillä ihan hyvin, mutta toppariosastolle meillä on tällä hetkellä kolme sopimuspelaajaa ja päädyimme tähän ratkaisuun, Ojanen kommentoi.

Siirtohuhujen alla oleva Matias Ojala jatkaa myös AC Oulun vahvuudessa. Kansainvälinen siirtoikkuna on kiinni heinäkuuhun saakka, mutta pohjoismaiden sarjoissa siirtoikkuna on avoinna vielä kaksi kuukautta.

SJK – AC Oulu
2.2. Klo 14:00
Wallsport Areena
Seinäjoki