Ennakko Edustus

AC Oulu ja Lapuan Virkiän kohtaavat Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelussa Lapualla. Ottelu käynnistyy kello 18.00 ja peliareenana toimii Liuhtarin Tekonurmi. Ottelun näet suorana Ruudusta sekä Oulussa Laivastonsinisissä yhteistyöravintoloissa Jumprussa ja Leskisessä.

Suomen Cupin arvonnassa nelosdivarijoukkue sai vieraakseen Veikkausliigajoukkueen, joten tänään on perinteinen suuri vastaan pieni asetelma. Tämä on varmasti Lapualla odotettu matsi, kun harvoin siellä Veikkausliigasta vierailee joukkueita. Toivottavasti Liuhtari tulee täyteen ja otteluun saadaan kunnon cup-tunnelmaa.

Tänä vuonna aloitamme Suomen cupin jo kolmannelta kierrokselta kohtaamalla Nelosessa pelaavan Lapun Virkiän. Joukkue on hyvin nuori, paljon viime vuoden SJK:n  U17 pelaajia. Taisteleva ja urheilullinen Virkiä tavoittelee nousua Kolmoseen.

Päävalmentaja Rauno Ojanen

Vaikka vastustaja pelaa alemmassa divisioonassa, AC Oulun valmentajisto ja pelaajat lähestyvät ottelua vakavasti, tietoisina siitä, että jalkapallossa mikä tahansa on mahdollista. Ylimielisyyteen ei ole varaa ja keskittyminen omaan suoritukseen on avainasemassa, jotta joukkue voi varmistaa etenemisen Suomen Cupin seuraavalle kierrokselle.

Ilmassa on vahvasti Suomen Cupin taikaa ja, vaikka olemme tietenkin suursuosikki menemään jatkoon, ottelusta on tulossa varmasti haastava. Lapualla tämä on vuoden odotetuin futismatsi. 

Meillä on palautuminen menossa viikonlopun otteluista Turussa ja Espoossa. Eilen maanantaina harjoiteltiin kevyesti ja katsottiin parhaat pelikuntoiset ottelua varten.

Rauno Ojanen

Varmoja poissaolijoita ovat Danny Barrow, Alexander Forsström ja Aleksi Paananen.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko