Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

FF Jaro saapuu vieraaksi lauantaina – AC Oulu haluaa jatkaa kotiputkea

8.6.2018 22:00 Ennakko

 

AC Oulu ja FF Jaro iskevät yhteen lauantaina Raatissa klo 17.00 alkavassa ottelussa.Walter Moore, Alberto Alvarado Morin ja Josue Soto ovat nykyisistä AC Oulun pelaajista edustaneet urallaan myös FF Jaroa. Jaron pelaajista puolestaan Sasa Jovovic kohtaa entisen seuransa.

 

AC Oulun kausi on, kuten hyvin tiedetään, ollut varsin kaksijakoinen. Kahdesta kotiottelusta alla on täydet kuusi pistettä, mutta vieraissa on vastaavasti hävitty kaikki neljä ottelua. Juoni lauantaille on kotijoukkueen osalta varsin selvä - kotiotteluiden voittoputkea lähdetään jatkamaan.

 

Vierasjoukkue FF Jaro löytyy sarjasta sijalta kolme. Se on kerännyt kuudesta ottelusta 10 pinnaa kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Joukkueen vaarallisin pelaaja alkukaudella on ollut laitahyökkääjä Seth Paitsil.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Selvä juttu, kotivoittoa lähdetään hakemaan. Vieraspeleissä on ollut ongelmia maalinteon kanssa - olemme Haka-peliä lukuunottamatta pelanneet ihan ok ja luoneet vähintään saman verran maalipaikkoja kuin vastustajat, mutta ei ole tärpännyt. Siitä lähdetään, että huomenna tärppää, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun kokoonpanosta sivussa on varmuudella Josue Soto. Muiden pelaajien terveystilanne ratkeaa pelipäivänä.

SEURAA HEITÄ

Sasa Jovovic palaa Jaron paidassa Raattiin. Tunnistatko häntä ilman tuuheaa partaa?

LISÄTIETOJA

AC Oulu - FF Jaro
lauantaina 9.6. klo 17.00
Raatin stadion

 

Lue lisätietoja AC Oulun ottelutapahtumasta!

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntä Liikku tarjoaa jäsenilleen ilmaisen sisäänpääsyn!
Opiskelijat vain 3 euroa - etuliput myynnissä vain lippuluukulla.

LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen