Ennakko Edustus

AC Oulu saa huomenna keskiviikkona vieraita Porista, kun sarjanousija FC Jazz tulee vieraaksi. Ottelu Raatissa alkaa MM-kisojen vuoksi jo kello 17:00.

Keskiviikon ottelu pyöräyttää käyntiin sarjan toisen kolmanneksen. Yhdeksän ottelun jälkeen AC Oululla on kasassa yhdeksän pistettä, kun FC Jazz on saalistanut pisteitä yhden vähemmän. Kauden avausottelussa AC Oulu kävi hakemassa maukkaan 0-1-vierasvoiton Porin stadionilta. Nyt edessä on uusi kohtaaminen Oulussa ja panokset ovat molempien tiedossa – tasaisessa sarjassa kolmen pisteet napsimiset tekevät terää.

Sarjanousija FC Jazz on onnistunut luomaan Poriin pientä jalkapallobuumia – joukkue on pelannut tasaisia vääntöjä kovia joukkueita vastaan, mutta pistetili oikeuttaa siis sijalle 8. AC Oulun kaksi edellistä ottelua on sujunut mollivoittoisesti – kotikentällä kärsitty niukka 0-1-tappio Ilvekselle ja edellisen ottelun 3-0-vierastappio JJK:lle eivät anna aihetta riemuun.

– Totta kai tulokset ja pelit ovat olleet pettymyksiä. Meidän pieni pelaajarinki ei kärsisi pahemmin poissaoloja, mutta niitä on valitettavasti ollut. Tiedämme kuitenkin että jokainen pelaaja ja taustahenkilö pystyy parempaan, joten sen puolesta selityksille ei ole sijaa. Huomenna meidän täytyy olla halukkaita, kovia ja rohkeita. Jos jokainen kaivaa nämä asiat puserosta, voitamme varmasti, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen uskoo.


Tule pyörällä pelliin! Lahjoitamme 0,5 euroa jokaisesta polkupyörällä peliin tulevasta PAKU-projektille

AC Oulu – FC Jazz
lauantaina 18.6. klo 17:00
Raatin stadionilla

Tervetuloa!

KATSO 8 EURON SELOSTETTU LIVESTREAM-LÄHETYS TÄSTÄ LINKISTÄ>> 

Lue ACIAA-lehti tästä>> 

OTTELUSSA BALLROOM-TAPAHTUMA. LUE LISÄÄ>>

Tärkeää tietoa ottelutapahtumasta

  • Sisääntulo ja lipunmyynti vain kaupungin päädyn sisääntuloväylistä
  • VIP-vieraat infopisteen kautta (uimahallin sisääntuloaula)
  • Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua
  • Kaikki AC Oulun pääsylipuista täältä>>
  • Maksuvälineenä anniskelualueilla, lippuluukuilla ja osassa kioskeista käy myös pankkikortti
  • Varmin ja nopein tapa asioida on käteinen tasarahalla
  • Alennuksiin oikeuttavat todistukset on esitettävä joka kerta
  • Ei sateenvarjoja stadionalueelle

ACOTV

Otteluennakko