Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa kauden kolmannen kerran paikallisvastustaja Oulun Palloseuran.

Ensiksi informaatiota tämän päivän uutisesta, jossa Miika Juntunen ilmoitettiin palaavan AC Oulun taustajoukkoihin. Uutinen ei ole totta, vaan hyvässä hengessä toteutettu aprillipila. AC Oulu haluaa samaan hengenvetoon toivottaa rakkaalle paikallisvastustajalle onnea tuleviin koitoksiin.

Itse asiaan. AC Oulu ja OPS kohtaavat harjoituskauden kolmannen kerran. Tällä kertaa isäntänä on OPS, joten Laivastonsiniset pelaavat kotihallissaan vierasjoukkueena. Joukkueet kohtasivat helmikuussa kaksi kertaa lyhyen ajan sisällä. Ensimmäisessä ottelussa OPS kairasi voiton lukemin 2-3. Toisen FootCoop-turnauksen ottelun Laivastonsiniset hoitivat tyylikkäästi 4-1 voitolla.

OPS:n kokoonpanosta ei vielä tarkkaa tietoa ole, mutta seuran uutisoinnin mukaan maalilla ottelussa pelaa AC Oulussakin kolme kautta viihtynyt brasilialainen Dennys Rodrigues. Lisäksi viime hetken tietojen mukaan toppari Augustine Jibrin on tehnyt sopimuksen OPS:n kanssa.

Ottelu on samalla viimeinen harjoitusottelu jonka Laivastonsiniset pelaavat hallissa. Tavoitteena on siirtyä ulkoharjoitukseen maanantaista 11.4. lähtien.

Kommentit

– Nyt meidän pelaajilla on enää muutama näyttöpaikka jäljellä, koska tämä on kolmanneksi viimeinen harjoitusottelu. Huomisen pääpainopisteenä on hyökkäyspeli ja murtautumiset. Keskikenttäpelaamista ja puolustamista tietenkään unohtamatta. Lisäksi pyrimme myös rakentamaan nopeita vastahyökkäyksiä. Tottakai odotamme kovaa peliä, päättää AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen.

Kokoonpanotilanne

Poissa ovat pitkäaikaispotilaat Antti Peura ja Juuso Kemppainen, joka palaa joukkueharjoituksiin noin kuukauden kuluttua. Markus Heikkinen ja Niilo Hautala ovat sairaana. Aleksi Lappalainen kärsii selkäongelmista, mutta palaa näillä näkymin täyteen pelikuntoon ennen kauden alkua.

 

OPS-otteluun takaisin pelikentille palaa Lassi Nurmos lievän loukkaantumisen jäljiltä. Lisäksi mukana pelaavassa kokoonpanossa ovat Aleksi Nauska ja Samuli Leppälä.

Seuraa heitä

Millä pelipaikoilla brasilialaiskolmikko Jair, Gilberto ja Gabriel Braga pelaavat?