Ennakko Edustus

AC Oulun harjoitusottelut jatkuvat huomenna keskiviikkona kahdella ottelulla, kun laivastonsiniset kohtavat amerikkaisen Pro Soccer Consulting kaksi joukkuetta kello 12:00 ja 14:00 alkavissa otteluissa.

Pro Soccer Consulting on sopimuksettomista amerikkalaispelaajista koottu joukkue, joka kiertää Euroopassa antamassa näyttöjä seuroille. Oulussa vieraileva joukkue on jaettu kahteen ryhmään eli ”ykkösjoukkueeseen” ja alle 23-vuotiasta koostuvaan ”kakkosjoukkueeseen”. PSC:n taustoissa vaikuttaa OTP:ssä 80-luvulla yhden kauden ajan pelannut Pat Walker.

AC Oulu pelaa klo 12:00 alkavassa ottelussa pääasiassa sopimus- ja testipelaajilla. Klo 14:00 alkavassa ottelussa vastuuta saavat myös harjoitusringissä olevat sopimuksettomat pelaajat.

Kommentit

– Odotan otteluita mielenkiinnolla – jenkit ovat aina todella urheilullisia ja heidän riveistään voi löytyä hyviä pelaajia myös meitä ajatellen. Etukäteen on kerrottu, että tasoltaan heidän pitäisi olla väliltä Veikkausliiga ja Kakkonen. Me pelaamme ensimmäisen ottelun ykkösnyrkillä ja uutena testipelaajana viillettää kenialainen toppari Crispine Odula. Ensimmäisissä harjoituksissa hän jätti itsestään positiivisen kuvan, mutta peleissä taso todella testataan, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

Kokoonpanotilanne

AC Oulun kokoonpanossa nähdään paljon alueen nuoria lupauksia ja pelaajia, jotka ovat harjoitelleet joukkueen mukana tammikuussa. Virolainen Aleksei Larin jatkaa testissä ja uutena miehenä kuvioissa nähdään Crispine Odula. Sopimuspelaajista Antti Peura huilaa alaraajavamman vuoksi.

Seuraa heitä

Pitkänhuiskea Crispine Odula on vakuuttanut harjoituksissa, mutta miten mies pärjää kentällä?