fbpx
Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Codemate Vasarahai PEAB Juhan Auto LVI-Urakointi Ylitalo Ville Puukka Kraton Temrex OMP Group UKI Arkkitehdit Moku Allin matala Go On Oulu H2O Oulun Energia PLC

AC Oulu ja RoPS kohtaavat harjoitusottelussa perjantaina

11.6.2020 12:40 Ennakko

 

AC Oulu ja Rovaniemen Palloseura iskevät yhteen harjoitusottelussa perjantaina klo 14.00. Ottelu pelataan Heinäpään urheilukeskuksen tekonurmella. Alueelle on vapaa pääsy, mutta katsomoissa tulee noudattaa turvavälejä.Daniel Rantanen ja kumppanit kohtaavat perjantaina RoPS:n (Kuva: Elias Mustonen)

 

AC Oulu ja RoPS ovat vuosien saatossa kohdanneet harjoitusotteluissa peräti 21 kertaa. Napapiiriläiset ovat kohtaamisissa niskan päällä 11 voitolla ja 6 tasapelillä. Edellisen kerran joukkueet ottivat mittaa toisistaan 16. tammikuuta kuluvaa vuotta - RoPS haki Heinäpään jalkapallohallista 2-1-voiton. AC Oulun maalin iski Sami Karjalainen ja RoPS:n osumat merkittiin Sampo Alan ja Matias Tammisen nimiin.

 

Perjantain ottelu toimii AC Oululle kenraalina ennen ensi viikon keskiviikkona pelattavaa Suomen Cupin ottelua FC Honkaa vastaan. RoPS jatkaa puolestaan valmistautumista Heinäkuussa alkavaan Veikkausliigaan.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Treeneissä on otettu askeleita parempaan suuntaan ja talvella harjoitellut asiat alkavat toteutumaan. Toki hakemista ja parannettavaa on vielä jokaisella osa-alueella. RoPS-ottelu on tärkeä myös siinä mielessä, että pääsemme mittaamaan tasoa Veikkausliigajoukkuetta vastaan, joka kohdataan siis ensi keskiviikkona (Honka). Pelaajat alkavat pikku hiljaa pääsemään takaisin pelikuntoon, mutta tässä pelissä vastuuta jaetaan yhä laajalle rintamalle. Meillä on todella kova kilpailu pelipaikoista, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kertoo.

KOKOONPANOTILANNE

Varmuudella kokoonpanosta on poissa pientä vaivaa paranteleva Aapo Heikkilä, sekä vielä auki olevat OLS:n mukana viikonloppuna pelaavat pelaajat.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - RoPS

Perjantaina 12.6. klo 14.00

Heinäpään tekonurmi

 

Vapaa pääsy - noudata viranomaisten ohjeita!

 

Huom! Viikonloppuna AC Oulu järjestää neljä drive-in elokuvanäytöstä
Osta lippu täältä>>


Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Miesten Ykkönen