Ennakko Edustus

Tänään illalla AC Oululla on “kissa kesytettävänä”, kun joukkue kohtaa Ilveksen Ratinan Stadionilla Tampereella. Ottelu alkaa kello 18.30. Ruutu+ näyttää ottelun suorana. AC Oulun yhteistyöravintoloista matsia voi nauttia Jumprun, Leskisen ja Wingerin tiloissa.

AC Oulu ja Ilves kohtasivat ensimmäisen kerran tällä kaudella Veikkausliigan avauskierroksella Raatissa toukokuun alussa. Silloin sarjapisteet lähtivät kissapetojen matkaan Tampereelle maalein 0-2. Tuolloin ottelu oli ohi reilussa parissa kymmenessä minuutissa, mutta oululaisten peli on parantunut tuosta ajasta hyvin paljon.

Tänään Ratinassa kohtaavat joukkueet, joista toinen haluaa pois jumbosijalta ja toinen ylempään loppusarjaan. Tämän illan kamppailussa tullaan varmasti näkemään kaksi viimeiseen asti taistelevaa joukkuetta. Ilves lähtee otteluun kahden ottelun tappioputkessa, mutta on silti illan pelissä ennakkosuosikki. Ilves on sarjassa seitsemäntenä eli yhden sijan päässä ylemmästä loppusarjasta.

AC Oulu haluaa jatkaa sitä hyvää pelaamista, mitä on nähty viime aikoina, jota uudet vahvistukset ovat sen jälkeen vielä parantaneet lisää. Vaikka edellisellä kierroksella tulikin tiukka tappio, niin joukkue haluaa varmasti näyttää, ettei sarjakärjen kaataminen pari viikkoa sitten ollut yksittäinen onnistuminen ja lähtee tavoittelemaan illan ottelussa kolmea pistettä Ouluun vietäväksi.

Kommentit

”Kun ottaa huomioon pelaamisemme nykytrendin, niin olemme parantaneet pelaamistamme paljon. Nyt se pitää vaan ulosmitata tuloksena, mutta pelistä ei ole tulemassa helppo. Ilves on inhottava joukkue, joka pelaa valmentajansa näköistä futista. He tekevät kollektiivisesti paljon töitä ja taistelevat jokaisesta pallosta. Meidän pitää olla alusta lähtien valmiita heidän vastaprässeihin ja pelitempoon pallollisena. Meillä alkaa sairastupa olemaan tyhjänä, joten isoihin pelillisiin muutoksiin omassa pelissämme ei ole tarvetta.”, avaa mietteitään valmentaja Teemu Tavikainen illan pelistä.

Kokoonpanotilanne

Edelleen poissa loukkaantumisen vuoksi Miika Koskela.

Seuraa heitä

Jere Kallinen jää monta kertaa mainitsematta, kun puhutaan seurattavista pelaajista. Kallinen kannattaa ottaa seurantaan ja hänestä voidaan myös odottaa todella hyvää pelaajaa. Jere on ottanut isoja harppauksia viime kaudesta ja hän on erittäin liikkuva pelaaja keskikentällä. Lisäksi hän on hyvä kuljettamaan pallo ja pääsee pois ahtaista tiloista.

 

Jere Kallinen pelaa numerolla 15. Kalli lempinimen tunteva keskikentän väkkärä on Rakennusliike IP-Heikkilän ja Lattiapalvelu Royalin kummipelaaja.

 

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko