Ennakko Edustus

AC Oulu ja Helsingin IFK iskevät yhteen Ykkösen ottelussa huomenna sunnuntaina. Kipinöivä taistelu kahden huippuvireisen joukkueen välillä pelataan Raatin stadionilla kello 18:30 alkaen.

AC Oulu seilaa tällä hetkellä kuuden ottelun mittaisessa tappiottomassa putkessa. Edellisessä ottelussa se kaatoi FC Hakan Valkeakoskella hyvän esityksen päätteeksi lukemin 2-4. Oululaisten ryhtiliike alkoi kesäkuun lopun jälkeen, kun se hävisi juuri HIFK:lle vieraskentällä tylysti 4-0. Tuon pelin jälkeen Rauno Ojasen suojatit ovat siis esittäneet ilahduttavan vahvoja otteita. Sarjasijoitus äärettömän tasaisessa sarjassa on tällä hetkellä seitsemäs, mutta kuvaavaa on se tosi asia että kakkostilaan matkaa on vain seitsemän pistettä ja yhtä pykälää alemmas sijalle kahdeksan matkaa on jo kymmenen pisteen verran.

HIFK löytyy sarjataulukosta komeasti sijalta kolme. Se on sarjanousijalta kelpo suoritus, mutta jo ennen kauden alkua stadilaisten iskukyky oli tiedossa – pääkaupunkiseudulla pelaajamassaa riittää ja HIFK on onnistunut houkuttelemaan kovan luokan pelimiehiä riveihinsä. Edellisessä ottelussa Ilves katkaisi HIFK:n voittoputken hakemalla värikkäiden vaiheiden jälkeen pisteet Tampereelle 2-3-tuloksella.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana kaksi kertaa – ensimmäinen ottelu Raatissa tapulteltiin 2-2-lukemissa ja toisessa ottelussa Töölön Pallokentällä isännät olivat siis selvästi parempia 4-0-lukemin. Huomenna sunnuntaina on lupa odottaa kahden kipinöivän joukkueen tiukkaa taistelua sarjapisteistä. Tunnelmaa Raattiin ja kilpalaulantaan AC Oulun Kannattajille tarjoaa HIFK:n äänekäs faniryhmä Stadin Kingit, jotka saapuvat Ouluun jopa yli 50 kannattajan voimin.

– Meillä on takana todella hyvä peli Valkeakoskella, mutta jälleen on edessä uusi rutistus. HIFK on laadukas joukkue, josta löytyy kokemusta ja nuorta intoa molemmista päistä kenttää. Meillä on liiankin hyvin muistissa edellinen kohtaaminen ja uskon jokaisen meidän jätkän haluavan näyttää heille jotain aivan muuta kuin viimeksi. Meillä on kokoonpanon suhteen hyvä tilanne ja uskon tämän ottelun kiinnostavan yleisöä, joten tunnelmat ovat oikein hyvät, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

AC Oulun sairastupa on tyhjä. Tuure Siira palaa kuumeilun jälkeen takaisin ja Matias Ojalan sekä Aapo Heikkilän odotetut paluut kentälle ovat vuorossa huomenna sunnuntaina.

AC Oulu – HIFK
Torstaina 17.8. klo 18:30
Raatin stadionilla

Tervetuloa!

OTTELU SUORANA SPORTTV:LLÄ>>

Lue uusi ACIAA-lehti tästä>> 

Tärkeää tietoa ottelutapahtumasta

  • Sisääntulo ja lipunmyynti vain kaupungin päädyn sisääntuloväylistä
  • VIP-vieraat infopisteen kautta (uimahallin sisääntuloaula)
  • Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua
  • Kaikki AC Oulun pääsylipuista täältä>>
  • Maksuvälineenä anniskelualueilla, lippuluukuilla ja osassa kioskeista käy myös pankkikortti
  • Varmin ja nopein tapa asioida on käteinen tasarahalla
  • Alennuksiin oikeuttavat todistukset on esitettävä joka kerta
  • Ei sateenvarjoja stadionalueelle

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko