Uutinen Edustus

AC Oulu ja Luke Robertson ovat solmineet valmentajasopimuksen ensi kaudesta, jossa on yhden kauden seuraoptio.

AC Oulun uusi Performance Coach on englantilainen Luke Robertson, joka saapuu Laivastonsinisiin Ruotsin Super Ettanissa pelaavasta AFC Eskilstunasta. Robertson on työskennellyt kolme edellistä kautta Eskilstunassa samassa roolissa kuin mitä hän tulee AC Oulussa tekemään.

Kävin keskustelun urheilutoimenjohtajan Markus Heikkisen ja valmennustiimin kanssa, jonka jälkeen olin heti innoissani mahdollisuudesta ja valmis ottamaan AC Oulun tarjoaman haasteen vasteen. Haluan päästä auttamaan pelaajia suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kun he pelaavat parhaimmillaan, voimme tavoitella paikkaa Eurokentille. Tämä on minulle seuraava askel uralla. Tämä tuntui täydelliseltä siirrolta. Olen keskustellut jokaisen pelaajan kanssa. Meillä alkaakin olla selkeä visio ja tavoitteet ensi kaudelle heidän kanssaan.

Luke Robertson

Rakennan valmentajana ammatillisia suhteita pelaajien ja henkilökunnan kanssa. Harjoituksissa, minulla on korkea vaatimustaso pelaajille odotankin niiden saavuttamista. Jokainen pelaaja on yksilö, joten tutustun heihin ja siihen miten he työskentelevät. Näin löydän parhaan lähestymistavan saadakseni pelaajista parhaan mahdollisen suorituskyvyn irti.

Ensisijainen tavoitteeni ovat auttaa joukkuetta suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla ja siten auttaa seuraa sijoittumaan mahdollisimman korkealle sarjataulukossa. Henkilökohtaisesti minulla on monia tavoitteita, kuten joukkueen loukkaantumistilaston vähentäminen, pelaajien vamman uusiutumisriskin pienentäminen, pelaajien yleisen fyysisen suorituskyvyn parantaminen (nopeus, voima ja kestävyys) sekä auttaa luomaan voittavaa mentaliteettia, joka säilyy kauden aikana ylä- ja alamäissä.

Luke Robertson

Robertson (26) on nuoresta iästä huolimatta töiden lisäksi ehtinyt mm. suorittaa Sports Therapistin tutkinnon yliopistossa Englannissa Buckinghamshire New Universityssä.

Luke on erittäin ahkera, työteliäs ja pelaajien terveydestä sekä suorituskyvyn parantamisesta kiinnostunut kaveri. Olen erittäin iloinen, että saadaan Luken tyylinen kivenkova ammattilainen meidän seuraan tuomaan osaamisensa. Prioriteettina hänellä on edustusjoukkue, mutta hän auttaa  pienellä panoksella myös reservijoukkueen ja U17-joukkueen valmennustiimejä pelaajien suorituskyvyn parantamiseen liittyvissä asioissa.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen