Uutinen Edustus

Yleisestä käytännöstä poiketen Ykkösen media-avaus pidettiin tänä vuonna Helsingin sijaan Oulussa. Radisson Blu-hotelliin kertyi sankoin joukoin median edustajia ja tietysti kaikki Ykkösen seurat.

Kaiketi hyvin järjestetyssä tilaisuudessa media pääsi vapaasti haastattelemaan pelaajia, valmentajia ja seurahenkilöitä henkilökohtaisesti. Tämän jälkeen vuorossa oliJoonas Sareliuksen johtama osio, jonka aikana hän esitti kiperiä kysymyksiä kaikien seurojen valmentajille ja pelaajille.

Kaikkien puheissa esille nousi tulevan kauden tasaisuus – luvassa on siis ennakkoon ajateltuna taatusti kaikkien aikojen Ykkösen sarjakausi. PK-35 ja SJK esittivät suoraviivaisimmat vastaukset puhuttaessa sarjan voitosta ja liiganoususta. Lisäksi nousukandinaateiksi nousivat RoPS, OPS sekä tietysti AC Oulu. Joukkueiden valmentajat korostivat kuitenkin sitä, että helppoja pisteitä ei tässä sarjassa napata.


Tilaisuus keräsi paljon osallistujia (Juho Meriläinen)

AC Oulun päävalmentaja Juha Malinen ja toimitusjohtaja Petteri Haapala kertoivat seuran tavoitteista.

– Talous edelle menemme ja haluamme kehittää organisaatiota sekä nuoria pelaajiamme, mutta piiruakaan kentällä ei anneta periksi – liiganousuun vaaditaan nappisuoritus, mutta olemme jo kentällä osoittaneet voivamme voittaa jokaisen joukkueen tässä sarjassa. Kun saamme tämän lähes 100%:sesti oululaisen joukkueen lentoon, ei meitä pysäytetä kentällä eikä katsomossa. Haasteita riittää, mutta se on pelkästään positiivinen asia, kaksikko kommentoi.


Matias Ojala nimettiin yhdeksi sarjan
nuorista tähdistä (Juho Meriläinen)