Uutinen Edustus

AC Oulun kokoonpano kasvaa, kun Lucky Opara siirtyy latvialaisesta FK Spartak Jürmalasta loppukauden kattavalla lainasopimuksella Laivastonsinisiin.

21-vuotiasLucky Opara saapuu AC Ouluun loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Monipuolinen ja vahva puolustuspään pelaaja saapuu Ouluun Spartaks Jürmalasta. Hän tulee samasta seurasta, josta Sergei Eremenkoaikaisemmin siirtyi.

Opara on pelannut viimeksi lainasopimuksella Sveitsin pääsarjaa FC Luganossa, jossa hän teki myös maalin toukokuun lopussa sarjan viimeisellä kierroksella. Mies pystyy esiintymään alakerrassa kaikissa rooleissa, mutta vahvin pelipaikka löytyy oikealta laidalta.

”Opara on nouseva laitapuolustaja ja juoksuvoimaisuuden ansiosta antaa lisää hyökkäyspelaamiseemme. On lisäksi hyvä erikoistilanteissa.”, kommentoi päävalmentaja Jyrki Ahola uutta pelaajaa.

Nigerialainen Lucky Opara on pelannut Latvian pääsarjassa Virsligassa ja Latvian Cupissa yhteensä 50 ottelussa. Hän on tehnyt pelaamissaan otteluissa yhteensä 5 maalia. Viime kesän Spartakin kaudella hän oli avauskokoonpanon pelaaja.

”Lucky pystyy pelaamaan alakerrassa tarvittaessa paikalla kuin paikalla. Hän on pelannut eniten kuitenkin laitapuolustajana, jossa osallistuu vahvasti myös hyökkäyksiin ja tuo sitä kautta lisää variaatiota meidän hyökkäyspelaamiseen. Opara on isokokoinen ja vahva pelajaa, joka voittaa kaksinkamppailuja ilmassa ja maassa.”, summaa urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen Lucky Oparan siirtoa Laivastonsinisiin.

Katso alla olevasta videosta Luckyn mietteet siirrosta AC Ouluun.

Lucky Opara on muiden uusien vahvistusten tapaan pelikelpoinen kuluvan viikon lauantaina, kun AC Oulu kohtaa Raatissa HJK:n kello 18.30 alkavassa ottelussa. Samana päivänä Raatissa pelataan myös Kakkosen paikallisottelu, jossa AC Oulu / OLS kohtaa JS Herculeksen klo 22.00 alkavassa yöttömän yön ottelussa. Molempiin otteluihin on pääsy samalla kausikortilla tai pääsylipulla. Palvelu pelaa koko päivän!

Osta liput ennakkoon tästä.

ACOTV

Yhteistyössä