Uutinen Edustus

AC Oulu ja keskikenttäpelaaja Yanga Baliso ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä. Yanga palaa kotimaahansa Etelä-Afrikkaan.

Yanga Baliso saapui Ouluun kuluvalle kaudelle IFK Mariehamnin paidasta, kun matkustusasiakirjat saatiin lopulta selviteltyä kevättalvella. Baliso kerkesi edustamaan Laivastonsinisiä 15 ottelussa.

Ensinnäkin olen surullinen siitä, että minun täytyy lähteä. Oulu on ollut loistava seura minulle, ja olen kiitollinen jokaisesta hetkestä, jonka olen täällä viettänyt. Valitettavasti minun täytyy kuitenkin palata kotiin henkilökohtaisten syiden vuoksi. Toivotan seuralle pelkästään parasta tulevaisuudessa, ja varmasti tuleen ikävöimään kaikkia. AC Oululla on aina erityinen paikka sydämessäni.

Yanga Baliso

Yanga Balison sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Aloite lähti pelaajalta ja syynä ovat henkilökohtaiset asiat, joiden vuoksi pelaaja palaa kotimaahansa, Etelä-Afrikkaan.
Erittäin harmillinen ja vaikea asia. Kaikki joukkueessa ja seurassa ovat tykänneet Yangasta. Parhaimmillaan ollut meille myös loistava pelaaja.
Koko seuran puolesta toivotaan Yangalle tsemppiä ja kaikkea hyvää jatkossa!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen

AC Oulu kiittää Yangaa ajastaan Oulussa ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaisuuteen!