Uutinen Edustus

Nelosessa pelaavan AC Oulu Villan Poikien kausi paketoidaan tällä viikolla, kun joukkue pelaa sarjakauden kaksi viimeistä ottelua.

Villan Pojat kohtaa torstaina 13.9. Oulun Reippaan klo 18.30 Pateniemen tekonurmella alkavassa ottelussa. Kauden viimeinen peli pelataan lauantaina 15.9. klo 11 alkaen Heinäpään nurmella, jossa vastaan asettuu Tervarit/Jussin Pallo.

Villan Pojat on tällä hetkellä sarjassa kolmantena. Sodankylän Pallo on jo varmistanut sarjan ykköstilan ja nousun ensi kaudeksi Kolmoseen. Toisen nousijan osalta tilanne on vielä auki. Kakkossijasta kamppailevat Oulun Tarmo (15 ottelua/31 pistettä), Villan Pojat (14 ottelua, 30 pistettä) sekä Tervarit/JuPa (14 ottelua, 26 pistettä). OuTa kohtaa viimeisellä kierroksella Haukiputaan Pallon kakkosjoukkueen ja Tervarit pelaa torstaina samaa ryhmää vastaan kauden toiseksi viimeisen ottelunsa.

Villan Pojat nousi täksi kaudeksi Neloseen, joten joukkueen kausi on sujunut tuloksellisesti aurinkoisissa merkeissä. Tulokset ovat olleet positiivinen yllätys monelle ja osittain myös joukkueelle itselleen.

– Aloitimme harjoittelun tammikuussa avoimen harjoitusjakson merkeissä ja talvikaudella paiskittiin rajusti hommia. Pärjäsimme hyvin jo Rovaniemen harjoitusturnauksessa Kolmosen porukoita vastaan ja palkintona oli lopulta finaalipaikka, kertoo Jaakko Alavuotunki joukkueen valmennusjohdosta.

– Joukkueeseen liittyneet uudet pelaajat ovat vahvistaneet jo entuudestaan tiiviisti yhteen hiileen puhaltavaa ryhmää ja tuoneet oman tärkeän panoksensa päivittäiseen tekemiseen. Voimme olla tyytyväisiä siihen, että olemme saaneet mukaan lisää hyviä tyyppejä toteuttamaan joukkueen tavoitetta sillanrakentajana. He ovat myös erinomaisia jalkapalloilijoita ja urheilullisia kavereita, jotka ovat jaksaneet toteuttaa aktiivista pelitapaamme. Usea pelaaja on ottanut isoja harppauksia kauden aikana.

– Viimeisen viikon tavoitteena on tietysti jatkaa voittoputkea ja ottaa täydet pisteet molemmista peleistä. Tulevalle kaudelle on jo olemassa suunnitelmia toiminnan kehittämiseksi, riippumatta siitä mikä on joukkueen sarjataso, Alavuotunki päättää.

Sarjataulukko ja tilastot löytyvät Palloliiton tulospalvelusta:

https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/tulospalveluarkisto/pohjois-suomi/2018-jalkapallo-pohjois-suomi?&psjp18&M4