Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek BDO Worker Juhan Auto UKI Arkkitehdit Oulun Energia Kaleva

Vielä yksi uusi vahvistus – hyökkääjä Usman Sale saapuu Kuopiosta

16.7.2021 10:00 Uutinen

 

AC Oulu vahvistaa rivejään, kun viime kauden Veikkausliigan vuoden tulokas saapuu Laivastonsinisiin.Usman Sale liittyi AC Ouluun ja kävi eilen illalla tutustumassa Raatin nurmeen. (Kuva: Antero Lehtonen).

 

25-vuotias hyökkääjä saapuu AC Ouluun Kuopion Palloseuran riveistä. Nopea hyökkäyspään pelaaja on esiintynyt savolaisten riveissä kuluvalla kaudella neljässä Veikkausliigan ottelussa, viimeistellen yhden maalin. 

 

”Tällä kaudella KuPSissa peliaika on jäänyt vähäiseksi, joten ollaan todella tyytyväisiä, että saatiin mies tänne vahvistamaan meidän hyökkäystä. Hän on nopea, vahva 1v1 ohittaja, hyvä prässäämään ja uskon, että tekee myös tehoja.”, summaa urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen uuden pelaajan vahvuuksia.

 

Nigerialainen Usman Sale on pelannut ennen Kuopiota Norjan kahdella ylimmällä sarjatasolla Viking Stavangerin riveissä neljän kauden ajan.

 

”Usman Sale on yksi liigan nopeimmista pelaajista ja siten saadaan uhkaa vastustajan selustaan. Hän pystyy pelaamaan keskellä ja laidassa. Sale on myös atleettinen pelaaja.”, kommentoi päävalmentaja Jyrki Ahola Ouluun saapunutta pelaajaa.

 

Mies on muiden uusien vahvistusten tapaan pelikelpoinen huomenna lauantaina, kun AC Oulu kohtaa Raatissa HJK:n kello 18.30 alkavassa ottelussa. Samana päivänä Raatissa pelataan myös Kakkosen paikallisottelu, jossa AC Oulu / OLS kohtaa JS Herculeksen klo 22.00 alkavassa yöttömän yön ottelussa. Molempiin otteluihin on pääsy samalla kausikortilla tai pääsylipulla. Palvelu pelaa koko päivän!

 

Osta liput tästä superlauantaille.


Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga