Uutinen Edustus

Syyskuun 3. päivä järjestettävä historiallinen Unelmien kierros kerää tukea lasten ja nuorten harrastamiseen.

Veikkausliigan runkosarjan viimeisellä kierroksella toteutettava Unelmien kierros on Veikkausliigan ja SOS-Lapsikylän yhteistyön tulos. Unelmien kierroksen aikana kannustamme kaikkia osallistumaan keräykseen, jonka tuotoilla tuetaan heikommassa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastamista.

Jalkapallo on harrastajamäärältään selvästi suurin lasten liikuttaja Suomessa, joka tuo valtavasti iloa ja yhteenkuuluvuutta usean arkeen. Veikkausliiga on ylpeä saadessaan olla SOS-Lapsikylän mukana auttamassa mahdollistamaan harrastustoimintaa yhä useammalle lapselle ja nuorelle. Lapsuuden harrastuksesta saa yhdessä tekemisen iloa ja oppeja, joista on hyvä ammentaa voimavaroja aikuiselämää varten.

taustoittaa Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa. 

SOS-Lapsikylän Unelmista Totta -harrastustukea on tänä vuonna jaettu heinäkuun loppuun mennessä jo yli 1250 lapselle, yli puoli miljoonaa euroa. Kaiken kaikkiaan apua ovat saaneet lähes 4200 lasta ja nuorta jo yli 1,7 miljoonalla eurolla.

Lisääntynyt taloudellinen epävarmuus näkyy lapsiperheiden heikentyneinä mahdollisuuksina rahoittaa harrastuksia. Harrastuksilla on myönteinen vaikutus lapsen kehitykseen, minäkuvan hahmottumiseen ja itsetunnon kehittymiseen. Siksi on erityisen tärkeää, että jokaisella lapsella ja nuorella olisi oma harrastus, joka tarjoaa mieluista tekemistä vapaa-ajalle ja tuottaa iloa.

kertoo SOS-Lapsikylän toimitusjohtaja Mikaela Westergård.

Unelmien kierros näkyy ottelupaikkakuntien tapahtumissa sekä Veikkausliigan, SOS-Lapsikylän sekä Veikkausliigan seurojen sosiaalisessa mediassa suuren päivän lähestyessä.

Tämän lisäksi Veikkausliigan tv-kumppani Ruutu tarjoilee Gilla FC:n ja Geishan Pallon välisen ottelun suorana lähetyksenä, Unelmien kierroksen virallisena etko-otteluna. 

Olemme innoissamme, että voimme yhdessä Veikkausliigan kanssa edistää lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja auttaa kasvamaan mahdollisuuksiensa mittoihin.

jatkaa Westergård.

Jokaisella on mahdollisuus osallistua keräykseen osoitteessa www.unelmienkierros.fi. Tämän lisäksi tukea voi lahjoittaa MobilePaylla numeroon 40331 sekä tekstiviestillä SOS numeroon 16155.

Lisätiedot: 
SOS-Lapsikylä: 
Päivi Häikiö 
ohjelmapäällikkö, Unelmista totta -harrastustuki 
044 761 4197 
[email protected] 

Maria Ulvinen 
yritysyhteistyöpäällikkö 
0400 436 493  
[email protected] 

Veikkausliiga: 
Jukka Illikainen 
konseptimanageri 
044 720 9394 
[email protected] 

Mikael Erävuori 
viestintäpäällikkö  
050 556 1966 
[email protected]