Uutinen Edustus

AC Oulu uudistuu ensi kaudelle jonkin verran pelaajien sekä valmennuksen osalta. Alla on lista pelaajista ja valmentajista, joita ei ensi kaudella nähdä Laivastonsinisessä paidassa. Ensi kauden sopimusuutisia on tulossa lähiaikoina.

Elias Collin ei jatka ensi kaudella AC Oulussa. Kiitos Elias ajasta Laivastonsinisissä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

Puolustaja Yann Affi ei jatka ensi kaudella AC Oulussa. Kiitos Yann kaudesta Laivastonsinisissä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!
Merci à Affi pour la saison en Bleu Marine et tout le meilleur pour l’avenir !

Toppariosastolta poistuu myös Cristhian Valencia. Kiitos Cristhian kaudesta Laivastonsinisissä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!
¡Gracias, Cristhian, por la temporada en Azul Marino y te deseamos lo mejor en el futuro!

AC Oulun jättää myös Huuhkajiin murtautunut Noah Pallas. Kiitos Noxu ajasta Laivastonsinisissä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

Oulun omista pojista Lasse Ikonen jättää myös seuran. Lasse on OLS:n kasvatti ja on edustanut Laivastonsinisiä vuodesta 2019, mutta oli kauden 2022 lainalla Gnistanissa. Kiitos Lasselle vuosista AC Oulussa ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen! 

Magnus Breitenmoser on yksi lähtijöistä. Mägi tuli kaudelle 2021 vahvistamaan joukkuetta ja ihastuttamaan oululaisyleisön. Kiitos Mägille kuluneista kausista Laivastonsinisissä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!
Danke Mägi für die vergangenen Spielzeiten in Blau und Weiß, und alles Gute für die Zukunft!

Maximus Tainio ei jatka ensi kaudella AC Oulun paidassa. Kiitos Maxille ajasta Laivastonsinisissä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

Luquinhas jättää AC Oulun ja jatkaa uraansa muualla. Kiitos Luqi ajasta Laivastonsinisissä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!
Obrigado, Luquinhas, pelo tempo no clube, e tudo de bom para o seu futuro!

Hyökkääjä Rony Huhtala jatkaa töitä muualla ensi kaudella. Kiitos Rony ajasta AC Oulussa ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

Päävalmentaja JP Savolainen ei jatka ensi kaudella AC Oulussa. JP saapui Ouluun viime kaudelle ja otti pääkäskijän vastuun kesken kauden yhdessä Rauno Ojasen kanssa. Kiitos JP ajasta Laivastonsinisissä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

Performance Coach Janne Romo ei jatka ensi kaudella AC Oulussa. Kiitos Janne ajasta Laivastonsinisissä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

Kapteeni Rasmus Karjalainen jättää AC Oulun ja jatkaa uraansa muualla. Rasse tuli takaisin Ouluun kaudelle 2022 ja oli menneellä sesongilla joukkueen toiseksi paras maalintekijä.

Juhani Pennanen ei jatka tulevalla kaudella AC Oulussa. Jupe on edustanut Laivastonsinisiä 107:ssä ottelussa ja ensimmäisen kerran kokenut maalivahti puki seuran paidan päällensä kaudella 2011.
Hattu päästä ja iso kiitos Jussille upeista hetkistä AC Oulussa! Kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

Riku Selander ei jatka ensi kaudella AC Oulussa. Riku saapui Ouluun kaudelle 2022 ja hurmasi oululaiset niin kentällä kuin sen ulkopuolella.
Iso kiitos Riku ajasta Laivastonsinisissä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!