Uutinen Edustus

Oululainen Veijo Korhonen näytti esimerkkiä suomalaisesta jalkapallokulttuurista ostamalla kausikortit kokonaiselle Oulun Luistinseuran juniorijoukkueelle.

OLS Espanja 06-joukkueen harjoitukset keskeytyivät torstai-iltana Pateniemen yläasteen liikuntasalissa. Syynä keskeytykseen oli AC Oulun Tommi Haanpään ja Juho Meriläisen sisäänmarssi, jota ihmeteltiin joukkueen kesken hetken aikaa. Pian kuitenkin selvisi, että kaksikko oli tuomassa pojille erittäin mieluisaa yllätystä – oululainen Veijo Korhonen oli päättänyt ostaa koko joukkueelle AC Oulun juniorikausikortit tulevan kesän koitoksiin. Poikien suut vetäytyivät syystäkin leveään hymyyn ja kortit löysivät nopeasti tiensä taskun pohjille. Pian katseet olivat kuitenkin jo pallossa – olihan loppupelin aika.

Korhosella itsellään on taustaa junioripuolelta ja hän haluaakin olla haastamassa muitakin ihmisiä ja yrityksiä mukaan tempaukseen.

– Jokainen voi tukea lasten liikuntaharrastusta tällä tavalla. Se on panostuksena varsin pieni, mutta antaa iloa lapsille ja itselle sekä signaalin että urheilun pariin kannattaa hakeutua, Korhonen kertoo.

– Haastan tähän tempaukseen mukaan jokaisen. Näitä voi tehdä myös pienissä kimppaporukoissa ja toivottavasti tulevana kesänä AC Oulun aurinkokatsomossa nähdään suuri joukko lapsia ja nuoria, Korhonen päättää.

Kausikorttimyynti hyvässä vauhdissa

Ottelusiirron vuoksi AC Oulun sarjakausi alkaa kotiotteluiden osalta helatorstaina 9.5. klo 17:00 FC KooTeePee:tä vastaan. Kausikortteja tulevan sarjakauden otteluihin on myyty kovasti kiihtyvällä tahdilla jo lähes 400 kappaletta.

Tietoja kausikorteista ja ohjeet ostamista varten täältä>> (Uutena maksuvälineenä Sporttipassi)
Kaikki AC Oulun kausikortit sisältävät etukorttiominaisuuden. Katso edut täältä>>