Uutinen Edustus

AC Oulu on solminut uuden varustetoimitussopimuksen. Uusina kumppaneina laivastonsinisiä pukevat jatkossa oululaiset JP Sports Oy sekä Oy SL-Goods Ab. Viisivuotisen sopimuksen myötä AC Oulun fanituotevalikoima tulee laajenemaan tuntuvasti.

JP Sports Oy on oululainen maahantuontiyritys. Sen edustamia brändejä ovat Penalty, Poker ja Pires. Eteläamerikkalaiset tuotemerkit ovat rantautuneet Eurooppaan JP Sports Oy:n perustajan, entisen AC Oulun maalitykin Jeferson Pireksen myötä.

Niin ikään oululainen SL-Goods toimii jälleenmyyjänä JP Sportsin edustamille tuotemerkeille. SL-Goods palvelee asiakkaita sekä verkkokaupassa, että Oulun keskustassa, Pakkahuoneenkatu 9:ssä, sijaitsevassa myymälässä. Myymälään avattiin AC Oulun fanishop kuluvan vuoden tammikuussa. Yrityksen taustalta löytyvät pitkän linjan oululaiset jalkapallomiehet Kari ”Kapa” Mikkola sekä Mauri ”Maukka” Holappa.

Uuden yhteistyön myötä AC Oulu pelaa seuraavat viisi kautta JP Sportsin ja SL-Goodsin edustamilla tuotteilla.

– Olemme todella innoissamme uudesta sopimuksesta. Oululaisuus on meille vahva arvo ja siksi onkin hienoa tehdä yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa, joilta kaikilta löytyy taustaa AC Oulusta. Tulemme suunnittelemaan yhdessä meille täysin uudet koti- ja vierasasut ja kehittämään fanituotevalikoimaa entisestään, AC Oulun seurajohtaja Juho ”Äffä” Meriläinen valaisee.

– Vaikka toimimme ympäri Suomea ja maailmaa, on Oulu meidän kotipaikka. AC Oulu on kaupungin lippulaiva jalkapallossa ja on hienoa olla mukana paikallisesti merkittävässä asiassa. Olemme tehneet yhteistyötä jo aikaisemmin, mutta uuden sopimuksen myötä laitamme uuden vaihteen silmään ja tulemme kehittämään yhteistyötä jatkuvasti. Fanituotteet ovat isossa roolissa, kun puhutaan tulevaisuudesta, JP Sports Oy:n toimitusjohtaja Jeferson Pires ja Oy SL Goods Ab:n toimitusjohtaja Kari Mikkola kertovat.

AC Oulu haluaa kiittää pitkäaikaista kumppaniaan Sultrade Oy:ta usean vuoden mittaisesta yhteistyöstä!