Uutinen Seura

AC Oulun digirintamalla tapahtuu jälleen. Maaliskuussa seuran omaan mobiilisovellukseen lisättiin uutena ominaisuutena sähköisten kausikorttien linkittäminen ja nyt on saatu päätökseen projekti kotisivujen uusimisesta. Lisäksi samassa yhteydessä tuotiin seurakauppaan kannattajien saataville laivastonsinisten fanituotteet.

Kotisivujen uudistamisprojekti starttasi alkuvuodesta 2022 ja töitä sivujen eteen on painettu vapaaehtoisvoimin pitkin talvea ja kevättä. Sivujen suunnittelusta ja toteutuksesta ovat vastanneet AC Oulun pitkäaikaiset talkoolaiset sekä kannattajat Jouni Kovasin ja Ville Pikkarainen.

Uusilla kotisivuilla on huomioitu aikaisempaa paremmin se, että AC Oulun alaisuudessa on nykyään edustuksen lisäksi myös muita joukkueita. Lisäksi on toteutettu laaja integraatio Palloliiton tulospalveluun, joka mahdollistaa monien asioiden automatisoinnin tuoden näin helpotusta sisällön päivittämiseen. Luonnollisesti myös kotisivujen ulkoasu on projektin yhteydessä laitettu kokonaan uusiksi.

Kaikki vanhojen kotisivujen uutiset on jo tuotu myös uusille sivuille, mutta menneiden kausien joukkueet ja ottelutulokset siirretään vasta myöhemmin talteen. Muitakin pieniä parannuksia tullaan vielä tekemään ensimmäisen julkaisun jälkeen ja tarkoitus on myös kuunnella tarkalla korvalla käyttäjäpalautetta ja reagoida siihen.

Uudistusta kotisivuille kaivattiin erityisesti seuran uusien joukkueiden, mutta tietysti myös ulkoasun ja käytettävyyden vuoksi. Jouni ja Ville ovat tehneet jälleen kerran ihan mielettömän hienoa työtä suurilla laivastonsinisillä sydämillä. AC Oulu on yhteisö, josta löytyy osaamista laajalla rintamalla – uusitut verkkosivut 20. juhlavuoden kunniaksi ovat täyskymppi!

AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen

Fanituotteet seurakauppaan

Seurakaupan kehittämisestä on vastannut AC Oulun pääyhteistyö- ja innovaatiokumppani Codemate. Viime kaudella AC Oulun lipunmyynti ja kausikortit siirrettiin omaan seurakauppaan ja nyt tuli ajankohtaiseksi tuoda myös fanituotteet samalle alustalle. Näin laivastonsinisten kannattaja löytää yhdestä verkkokaupasta kaiken oleellisen.

Kun päätimme investoida omaan verkkokauppaan, tiedossa luonnollisesti oli että myös fanituotteet tulevat siirtymään saman katon alle kausikorttien ja pääsylippujen kanssa. Sain ilon olla suunnittelemassa seuran 20. juhlavuoden fanituotelogoa. Uudet tuotteet ovat nyt myynnissä, mutta tietysti vanhaa ja perinteistä tulee myös saataville. Fani- ja koko seurakauppaa sekä mobiilisovellusta kehitetään jatkossa edelleen. Pitkäaikaisen pääyhteistyökumppani Codematen osaaminen on ollut huippuluokkaa ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

Juho Meriläinen