Uutinen Edustus

U18-maajoukkue päätyi 1-1 -tasapeliin Slovakiassa pelatussa kaksoismaaottelun jälkimmäisessä näytöksessä. AC Oulun Matias Ojala pelasi ensimmäisen ottelun tapaan täydet minuutit Suomen keskikentällä. Lassi Nurmos vaihdettiin kentälle puoliajalla.

Ensimmäisen ottelun tapaan joukkueet taistelivat tasaväkisesti. Slovakia siirtyi 1-0 johtoon, mutta Suomi tuli tasoihin toisen puoliajan alussa. Palloliiton raportin mukaan toinen jakso oli Suomelta selvästi ensimmäistä parempi – liekkö syynä Lassin tulo kentälle.

Kokonaisuutena oululaiskaksikko oli tyytyväinen miniturnauksen antiin ja omatkin otteet kentällä olivat onnistuneita. Suomen maajoukkuevalmentaja Kimmo Lipponen nosti omissa arvioissaan Ojalan onnistujien joukkoon molemmissa otteluissa.