Uutinen Edustus

AC Oulun ja OLS:n yhteisen U17-juniorijoukkueen päävalmentajaksi on valittu Marko Milunovic.

Viime kaudella SM-hopeaa napanneen juniorijoukkueen perämisessä vaihtuu pääkäskijä, kun viime kaudella valmentanut OP Piisilä siirtyy AC Oulun talenttiryhmän vetäjäksi. Uudeksi päävalmentajaksi tulee serbialainen Marko Milunovic, joka on aiemmin urallaan toiminut Kajaanin Palloilijoiden valmennuspäällkkönä ja silloin Ykköstä pelanneen AC Kajaanin edustusjoukkueen päävalmentajana. 

Milunovic on valmentajana pelaajaläheinen, innostava, mutta samalla myös vaativa valmentaja, joka uskoo kovaan työntekoon, sitoutumiseen ja kurinalaisuuteen. Hyvät johtamis-ja organisointikyvyt omaavan 35-vuotiaan valmentajan sopimus on muotoa 1+1 seuran optiolla. 

Markolla on yli viiden vuoden kokemus junioreiden valmennuksesta Serbiassa, jonka jälkeen kokemusta on kertynyt saman verran Suomessa. Aikakausi Kajaanissa ja etenkin 2,5 kautta valmentajana AC Kajaanin Ykköstä pelanneessa joukkueessa ovat antaneet Markolle hyvän näkymän suomalaiseen jalkapalloon. Milunovic suoritti UEFA A -lisenssin samaan aikaan, kun valmistui Serbian Leposavicissa sijaitsevasta Urheiluyliopistosta. Näiden osaamisen ja kokemuksen myötä hänellä on varmasti annettavaa AC Oulun junioreille.

Tunnen ylpeyttä päästessäni AC Ouluun valmentajaksi. Tämä on askel eteenpäin urallani. Olen innoissani päästessäni työskentelemään pelaajien kanssa, jotka haluavat kehittää itseään ja edustaa seuraa aina Veikkausliigassa asti.

Tulevan kauden odotuksiin kuuluu, että selviämme SM-karsinnasta jatkoon sekä säilytämme paikan Ykkösessä toisella joukkueella. Viime kaudella joukkue oli hopealla, joten yksi tavoite on menestyä jälleen mahdollisimman hyvin. Pelaajien kehityksen osalta on tavoite saada enemmän junioreita kohti ikäkausimaajoukkueita ja lisäksi puskea heitä eteenpäin AC Oulun reservijoukkueeseen sekä sitä kautta Veikkausliigaan asti.

Uskon, että minulla on annettavaa AC Oulun junioreille oman osaamisen ja kokemuksen myötä. Haluan auttaa pelaajia eteenpäin ja ymmärtää heidän tarpeitaan, niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Valmentajana vaadin kurinalaisuutta kaikessa tekemisessä. Haluan vaalia yhtenäistä ilmapiiriä, niin pelaajien kuin valmentajien kesken. Pelillisesti haluan, että pelimme on intensiivistä ja uskon, että olemme valmiita kohtaamaan minkä tahansa vastustajan sekä näyttämään parastamme koko kauden ajan. Kaikkein tärkeintä on muistaa seuran arvot ja kunnioittaa niitä joka tilanteessa. 

Marko Milunovic

Mahtava homma, että saatiin Markon tasoinen tekijä meille todella tärkeään U17-ikäluokkaan. Markolla on vahva tahto kehittää itseään, pelaajia ja joukkuetta.

AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen

Lisäksi joukkueen valmennustiimissä toimivat jo pitkään mukana olleet Olli Kyösti ja Teemu Koski

Oge on kehittynyt joka vuosi valmentajana. Viime kausi oli ensimmäinen kun Oge toimi pelkästään meidän U17-joukkueen valmentajana. Tämä panostus näkyi sekä joukkueen toiminnassa että Ogen omassa kehittymisessä. Aivan mahtava juttu, että Oge jatkaa edelleen meillä.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen

Teemu ”Teukka” Koski halusi lähteä edelleen auttamaan U17-joukkueen valmennusta ja pelaajia vaikka onkin kokopäivätöissä toisaalla. Täytyy nostaa hattua Teukalle, että hän jaksaa töiden ohella tuoda valmennusosaamisensa ja näkemyksensä edelleen U17-joukkueen hyödyksi. Tämä on tärkeä palanen kokonaisuuden kannalta.

Markus Heikkinen

Maalivahtivalmennuksesta huolehtii edelleen eleettömän elegantisti Jani ”Jantsa” Luukkonen. Joukkueen monivuotisena joukkueenjohtajana jatkaa Jouni ”Jone” Pohjolainen

Seuraa on siunattu todella osaavilla joukkueenjohtajilla. Moilasen Pasi on hoitanut edustusjoukkueessa ja reservijoukkuessa jojon hommia suvereenisti oman toimen ohella jo vuosikausia. Jonen myötä meillä on seurassa todella timanttiset tämän osa-alueen tekijät, joiden arvoa ei moni aina ymmärä. Loistava homma, että Jone päätti jatkaa joukkueenjohtajan hommia myös tulevalla kaudella.

Markus Heikkinen

U17-joukkueen valmennustiimissä tulee olemaan myös jatkossa yksi valmentaja edustusjoukkueen valmennustiimistä. Tämä nimi ilmoitetaan myöhemmin.

Valmennus-ja taustatiimiin panoksensa tuovat myös seuran Performance Coach sekä Talenttiryhmän fyysisenä valmentajana toimiva Juuso Kemppainen sekä AC Oulu/OLS:n talenttivalmentaja Toni Virtanen. 

Tämän valmennus-ja taustatiimin avulla pelaajille tarjoutuu hieno ympäristö ulosmitatata omaa potentiaaliaan. Lisäksi seura on panostanut lisää joukkueen talviharjoitteluolosuhteisiin niin, että joukkue pystyy harjoittelemaan lajia kahdesti viikossa koko kentällä aiemman yhden kerran sijaan Tämän lisäksi joukkueella on kaksi vuoroa puolikkaalla kentällä.

HALUATKO AC OULUN JUNIOREIHIN?

Nyt on mahdollista päästä kokeilemaan olisiko sinusta AC Oulun pelaajapolulle. U17-joukkueen avoimet harjoitukset ovat ensi kuussa, joiden kautta on mahdollista päästä Laivastonsinisiin.

AC Oulun ja OLS:n yhteinen U17-juniorijoukkue järjestää avoimet harjoitukset Garam Masala Areenassa 06.-10.11.2023.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse ti 31.10.2023 mennessä osoitteeseen:
[email protected].

-nimi
-syntymäaika
-pelipaikka (jos useampi niin laita mieluisuusjärjestyksessä)
-omat yhteystiedot
-vanha seura

Harjoitukset (viikko 45):

MA klo 15.45-17.30
TI klo 15.45-17.30
KE klo 15.45-17.30
TO Ei harjoitusta.
PE klo 15.45-17.30
Mukaan omat varusteet.

Harjoituksiin otetaan mukaan maksimissaan 55 pelaajaa.
Lisätiedot:
[email protected]

In English:

AC Oulu/OLS U17 Open Tryout will be held in Garam Masala Areena at 6.-10.11.2023.

Binding enrolment by email to AC Oulu Sports Director Markus Heikkinen by latest Tuesday 31.10.2023.
Add following information for email:

-Full name
-Date of birth
-Position
-Player’s contact information
-Previous club

Tryout schedule:
MON 15.45-17.30
TUE 15.45-17.30
WED 15.45-17.30
THU No session.
FRI 15.45-17.30

Bring your own gear.

We can take maximum of 55 players to tryouts.
For more information:
[email protected]