Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

Tue A-junioreiden toimintaa jäsenmaksulla – Joukkue aloittaa SM-karsintasarjassa tammikuun lopulla

3.1.2017 17:49 Juniorit

 

AC Oulun A-juniorit aloittavat toisen toimintavuotensa. Joukkueen selkeänä tavoitteena on valloittaa paikka SM-sarjasta.AC Oulun A-juniorit pelasivat SM-karsintaa myös kaudella 2016. (Kuva: Jouko Kylmäoja)

 

AC Oulun A-juniorit perustettiin täydentämään kaupungin pelaajaputkea kohti AC Oulun edustusjoukkuetta. Ensimmäisenä vuonna joukkue pelasi talvella SM-karsintasarjaa, mutta ei selvittänyt tietään varsinaiseen SM-sarjaan, vaan pelasi kesän ja syksyn aikana A-junioreiden Ykkösessä.

 

Tulevalle kaudelle päävalmentajaksi valittiin AC Oulun edustusjoukkueen valmennustiimistä tuttu Pekka Ukonmaanaho. Joukkue kasattiin lokakuun lopussa ja se on valmistautunut hyvin kohti tammikuun lopussa alkavaa ASM-karsintasarjaa, josta tavoitteena on jatkaa kesän SM-sarjaan.

 

Junioritoimintaa voi tukea jäsenmaksuilla

 

A-junioreiden toimintaa pyörittää AC Oulu juniorit ry. Yhdistyksen syyskokouksessa jäsenmaksuksi päätettiin 20 euroa ja kannattajajäsenmaksuksi 100 euroa. Maksamalla jäsenmaksun, olet mukana tukemassa A-juniorijoukkueen toimintaa.

 

- A-junioreiden sarja ei ole todellakaan ilmainen, kun matkustamista tulee niin paljon. Budjetista jopa puolet menee maantielle. AC Oulu Oy ja juniorit ry tekevät todella tiivistä yhteistyötä eli käytännössä asiat tehdään yhteisvoimin. Osakeyhtiö vastaa junioreiden varainhankinnasta ja tukee toimintaa tätä kautta. Liittymällä yhdistyksen jäseneksi, voit olla tukemassa A-junioreiden toimintaa. Lisäksi etsimme juniorijoukkueelle erilaisia talkoita, joilla pojat voivat kantaa kortensa kekoon, AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen kertoo.

 

Toimi näin:

  1. 1. Maksa jäsenmaksu 20€ tai kannattajajäsenmaksu 100€ tilille FI20 4600 0010 6994 58
  2. 2. Kirjoita viestikenttään jäsenen yhteystiedot (nimi, hetu, puhelin, sähköposti ja osoite)
  3. 3. Iloitse, olet AC Oulu juniorit ry:n jäsen


Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen