Uutinen Edustus

AC Oulu ja Touko Ridanpää ovat solmineet ensi kauden kattavan sopimuksen reservijoukkueeseen.

Touko Ridanpää on Oulun Luistinseuran kasvatti ja on pelannut kolmena edelliskautena AC Oulu / OLS U17-juniorijoukkueessa.

Erittäin hyvät fiilikset sopimuksesta AC Oulun kanssa. Minulle sopimus seuran kanssa on steppi junnufutiksesta kohti ammattilaisuraa. Päästäkseni urallani eteenpäin ja kehittyäkseni jalkapalloilijana, on hyvä päästä mukaan laadukkaaseen organisaatioon ja treenaamaan huippuvalmennuksen alla.

Touko Ridanpää
Touko Ridanpää. Kuvaaja: Iitu Lehtonen.

Tavoite on saada ehjä kausi ja kehittyä mahdollisimman paljon pelaajana. Tarkoitus olisi päästä pelaamaan mahdollisimman paljon Ykköstä ja myös tekemään debyytti Veikkausliigassa. Pidemmän ajan tavoitteena on päästä isommille kentille.

Touko Ridanpää

Toke on viime kauden hopeamitalisteja AC Oulu-OLS U17-joukkueesta. Vasenjalkainen Talentti-ryhmän jäsen pelaa laituria tai laitapuolustajaa, osaten muun muassa vastustajan harhauttamisen taidon paremmin kuin moni muu. Toke kehittyi viime kaudella kovasti, toivottavasti pystyy jatkamaan vahvaa kehittymistään tulevallakin kaudella. Tokella on sama edessä kuin muillakin hänen ikätovereillaan: miesten sarjojen pelaamiseen adaptoituminen ja vielä niin, että pystyy hyödyntämään omia vahvuuksiaan pelaamisessa.

Tosi tyytyväinen Token sopimukseen meidän kanssa!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen