Uutinen Edustus

Maalivahti Tommi Lindholm ja AC Oulu ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Raahesta kotoisin oleva Lindholm on 23-vuotias raamikas maalivahti. Tommin koko edustusjoukkue ura on mennyt AC Oulun riveissä kaudesta 2013 saakka. Poikkeuksena kausi 2017, joka meni Mikkelin Pallo-Kissojen riveissä Kakkosessa.

Viime kaudella Tommi pelasi Ykkösessä yhden ottelun nollaten JJK:n maalitekoyritykset. Farmijoukkue OLS:ssa pelatuissa Kakkosen otteluissa mies oli joukkueen ehdoton tukipilari torjuen läpi kauden useita elintärkeitä pisteitä.

– Tommi otti Mikkelin kaudella todella isoja harppauksia ja ne jatkuivat viime kaudella OLS:n riveissä. Seuraava askel on tehdä läpimurto Ykkösen tasolla ja Tommilla on kaikki ominaisuudet toteuttaa tämä. Hyvä kilpailutilanne Pennasen Juhanin kanssa takaa meille taatusti laadukasta maalivahtipeliä, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kertoo.

– Todella hyvät fiilikset jatkosopimuksesta. Viime kaudella jäimme tavoitteesta joukkueena ja myös itse henkilökohtaisella tasolla, joten motivaatio tulevaa kautta kohti on äärimmäisen kova, Lindholm avaa.

AC Oulun julkinen sopimustilanne 14.12.2018

Aleksi Gullsten
Samuli Leppälä
Lassi Nurmos
Konstantin Belov
Aapo Heikkilä
David Ramadingaye
Juhani Pennanen
Alberto Alvarado Morin
Jere Aallikko
Driton Shala
Alexander Jibrin
Tommi Lindholm