Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Tuner Oy Ville Puukka Temrex Temotek Worker Feeniks Visual UKI Arkkitehdit Kaleva

Terveystalo jatkaa AC Oulun pääyhteistyökumppanina

19.4.2021 15:44 Uutinen

 

Osapuolten välinen vahva yhteistyö on jatkunut jo lähes vuosikymmenen.Nikolas Saira kävi AC Oulun pitkäaikaisen fysioterapeutti Ari Korkalan hoidettavana (Kuva: Jussi Peltola)

 

AC Oulun ja Terveystalon yhteinen taival alkoi kaudella 2011. Seura oli juuri pudotettu Veikkausliigasta ja epävarmuustekijöitä riitti. Laivastonsiniset lähtivät rakentamaan uutta nousua ja lopulta kauden 2020 päätteeksi, oululainen jalkapallo oli palautettu maamme pääsarjaan.

 

- Meillä on useita pitkäaikaisia ja uskollisia kumppaneita ja Terveystalo on yksi niistä. Kun lähdimme lähes nollista rakentamaan uutta nousua, oli pelaajien hyvinvointi tärkeimpiä tekijöitä - tukitoiminnot täytyi saada sille tasolle, että pelaajat voivat saada itsestään parhaan irti. Laadukas terveydenhuolto ennaltaehkäisee loukkaantumisia ja kun niitä valitettavasti huippu-urheilussa kuitenkin tulee, pitää pelaajat saada nopeasti ja ennalta vahvempina takaisin kentälle. Terveystalon kanssa kaikki on sujunut niin hyvin, että jatkosopimus oli itsestään selvyys, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen toteaa.

 

Osapuolten välinen uusi sopimus kattaa kaudet 2021-2024. AC Oulun lääkärinä jatkaa seuran puheenjohtaja Ville Puukka. Sopimuksen alla on myös AC Oulun ja Oulun Luistinseuran yhteinen reservijoukkue ja B-juniorijoukkue.

 

- Olemme erittäin ylpeitä että olemme voineet tukea AC Oulun työtä oululaisen huippujalkapalloilun eteen. Nyt kun pitkäaikainen haave noususta on toteutunut, on tämä jo itsessään hieno palkinto yhteistyöstä, kiittelee Terveystalo Oulun aluejohtaja Kari Ahonen.

 

- Oulun Terveystalossa huippuasiantuntijamme varmistavat omalta osaltaan, että AC Oulu menestyy nyt korkeimmalla sarjatasolla, Ahonen päättää.


Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga