Uutinen Edustus

AC Oulun junnukatsomo on suunniteltu erityisesti perheen nuorimmille, jotta he voivat nauttia otteluista ikätovereidensa kanssa. Katsomon nimi saattaa viitata junioreihin, mutta kaikki lapset ovat tervetulleita mukaan – ei tarvitse olla seuravaatteita päällä, riittää kun tulet nauttimaan pelistä!

Katsomon Tunnelmaa ja Rytmiä
Junnukatsomossa on oma rumpu, jota innokkaat lapset voivat rummuttaa antaen rytmiä ja kannustusta joukkueelle. Joukkue pelaa aina paremmin, kun katsomosta kuuluu reipasta kannustusta!

Capo ja Kannustaminen
Hyvässä kannattajakatsomossa on yleensä ns. capo, joka johtaa kannustusta ja valitsee sopivat laulut. Junnukatsomossa tämä rooli voi olla vapaaehtoisen juniorin käsissä. Jos halukkaita capoilemaan on useampi, voitte vaihdella vuoroja vaikka puoliajalla.

Kannustusta ja Yhteishenkeä
Junnukatsomossa saa seistä, heiluttaa huivia ja kannustaa sydämensä kyllyydestä AC Oulua. Vanhemmat voivat liittyä mukaan, jos aluksi ujostuttaa tai jännittää.

Emme Kiusaa!
Junnukatsomossa kiusaaminen on ehdottomasti kielletty. Jos huomaat kiusaamista, ilmoita siitä aikuisille tai järjestyksenvalvojille, jotka tunnistat keltaisesta liivistä. Raatin Stadion on kiusaamisvapaa vyöhyke!

Tule mukaan luomaan ikimuistoista tunnelmaa AC Oulun otteluihin!

Netox Fanzone
Fanzonelle olette kaikki tervetulleita ottelun jälkeen! Voitettiin tai hävittiin, joukkue käy aina moikkaamassa Fanzonella omia fanejaan. Siellä voit pyytää pelaajilta nimmareita tai ottaa yhteiskuvia suosikkiesi kanssa.

ARTO
Arto on AC Oulun oma maskotti. Artoa saa halata ja Artolle voi antaa ylävitosen! Karvaturrin saatat löytää Junnukatsomosta ja Fanzonelta otteluista tai jostain päin stadionia, minne ikinä tuo veijari on keksinytkään mennä.