Uutinen Edustus

AC Oulun uusi urheilutekstiili- ja fanituotetoimittaja on oululainen Temrex Oy. Tulevasta kaudesta lähtien Laivastonsiniset pelaavat espanjalaisen Joman varusteilla. Fanituotteiden jälleenmyyjänä jatkaa Urheilukauppa.eu:n verkkokauppa ja kivijalkamyymälä Oulun keskustassa.

Temrex Oy tunnetaan parhaiten yhtenä Suomen johtavista palo- ja työturvallisuuteen erikoistuneista yrityksistä. Yritys on muutaman vuoden ajan tehnyt vahvaa tulemista myös urheilu- ja profiilivaatesektorille. Temrex Oy toimittaa AC Oululle espanjalaisjätti Joman urheilutekstiilit sekä laajan fanituotevalikoiman. Sopimus on kolmen vuoden mittainen ja käsittää myös seuran A-juniorijoukkueen.

Fanituotteiden jälleenmyyjänä jatkaa niin ikään oululainen Oy SL Goods Ab, joka tunnetaan paremmin nimellä Urheilukauppa.eu. Verkkokauppaa ja kivijalkamyymälään Pakkahuoneenkadulla pitävä yritys vastaa laivastonsinisten fanituotteiden hankinnasta, varastoinnista, myynnistä sekä toimituksesta. Fanituotteiden suunnitelijana jatkaa AC Oulun seurajohtaja Juho ”Äffä” Meriläinen.

– Olen erittäin tyytyväinen uudesta sopimuksesta. Temrex ja Urheilukauppa osoittivat vahvaa halua olla mukana oululaisessa huippujalkapallossa. Joukkueiden käyttämät tekstiilit ja fanituotevalikoima ovat seuran paras käyntikortti ja me kaikki kolme haluamme tarjota faneillemme laadukkaita ja näyttäviä tuotteita, seurajohtaja Meriläinen esittelee.

– Haluamme olla luotettava varustetoimittaja hyvillä tuotteilla ja luoda osaltamme pitkällä sopimuksella turvallisuutta ja edellytyksiä  kaupungin ykkösseuran nousemiseksi Veikkausliigaan. Myönteinen näkyvyys AC Oulun kautta auttaa meidän tunnettavuutta urheilu- ja profiilivaatepuolen toimittajana. Nykypäivän yhteistyö ei ole enää yksipuolista sponsorointia, vaan yhteisen synergian rakentamista, Temrex Oy:n toimitusjohtaja Jouni Kurttila ja myyntipäällikkö Jari Juurikka kertovat.

Urheilukauppa.eu on toiminut AC Oulun fanituotteiden jälleenmyyjänä jo kahden kauden ajan. Tulevalle kaudelle fanituotevalikoimaan laajennetaan entisestään.

– On hienoa jatkaa yhteistyötä AC Oulun kanssa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja fanituotteiden myynti on kasvanut vuosittain. Tervetuloa ostoksille, Kari Mikkola ja Mauri Holappa Urheilukaupasta toteavat.

Fanituotteet löydät täältä